Home SPORTS NEWS Με βοηθό την παράδοση η Μπάγερν!

Με βοηθό την παράδοση η Μπάγερν!


Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν κονταροχτυπιούνται απόψε (21:45, ΔΤ, pamesports.gr) στο Σαντιάγο Μπερναμπέου με τους Βαυαρούς να έχουν την παράδοση με το μέρος τους.

Μερένχες και Βαυαροί έχουν ξανασυνατηθεί άλλες πέντε φορές στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσεις με τους φιλοξενούμενους σήμερα να έχουν τη μερίδα του λέοντος, καθώς έχουν προκριθεί στις τέσσερις περιπτώσεις (1976,1987,2001,2012). Οι Μαδριλένοι έχουν προκριθεί μόνο το 2000.

Φυσικά και ο Κάρλο Αντσελότι θα θέλει να πάρει ένα προβάδισμα για τη ρεβανς της Τρίτης και παράλληλα να μη δεχτεί γκολ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αμφίβολος αν και έχει πάρει μέρος στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας. Παράλληλα ο Μπέιλ ανάρρωσε από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Κοεντράο θα πάρει τη θέση του ανέτοιμου Μαρσέλο. Τραυματίες είναι οι Αρμπελόα και Χεσέ Ροντρίγκεθ. Η βασίλισσα είναι αρκετά ξεκούραστη μιας και έχει να αγωνιστεί από τον τελικό του Κυπέλλου με τη Μπαρτσελόνα.

Προβλημάτισε για ένα ακόμα παιχνίδι στη Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν, μιας και πήρε στο τέλος τη νίκη με τη Μπράουνβαϊγκ. Ο Πεπ Γκουραντιόλα δεν στέκεται στα πολύ καλά στατιστικά που έχει κόντρα στη Ρεάλ αφού όπως λέει έγιναν με άλλη ομάδα. Επιστρέφουν στην αρχική ενδεκάδα οι Αλάμπα και Νοιερ που δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χάουαρντ Γουέμπ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr