Home SPORTS NEWS Με το μυαλό στα ημιτελικά η Ρεάλ

Με το μυαλό στα ημιτελικά η Ρεάλ


Σαφές προβάδισμα για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Champions League απέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επιβλήθηκε με 3-0 της Ντόρτμουντ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στα προημιτελικά.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν με το «καλημέρα» σε ρόλο οδηγού, ανοίγοντας το σκορ με τον Μπέιλ στο 3ο λεπτό του αγώνα. Ο Ίσκο στο 27′ έκανε το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρονάλντο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 57′, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ παραγωγικότητας σε μία σεζόν του Champions League με 14 γκολ, το οποίο διατηρεί ο Μέσι από τη σεζόν 2011-2012.

Πλέον ο αγώνας ρεβάνς στη Γερμανία φαίνεται να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού οι περσινοί φιναλίστ της διοργάνωσης θα πρέπει να πετύχουν 4 γκολ για να αποκλείσουν τους Ισπανούς.

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Κοεντράο, Καρβαχάλ, Τσάβι Αλόνσο, Μόντριτς, Μπέιλ, Ίσκο (72′ Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο (80′ Κασεμίρο), Μπενζεμά (75′ Αλβάρο Μοράτα).

Ντόρτμουντ: Βάιντενφέλερ, Χούμελς, Πίζτσεκ (67′ Σκίμπερ), Παπασταθόπουλος, Ντουρμ, Κελ (74′ Γιόγιτς), Σαχίν, Μκιταριάν (64′ Χόφμαν), Ρόις, Γκρόσκραουτς, Ομπαμεγιάνγκ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr