Home SPORTS NEWS Νίκη με δυο… αυτογκόλ για Παρί!

Νίκη με δυο… αυτογκόλ για Παρί!


Την ξέφρενη πορεία της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτή τη σεζόν συνέχισε η Παρί Σεν Ζερμέν, με την πρωτοπόρο να φτάνει στην επιτυχία με 3-0 στο «Παρκ ντε Πρενς» κόντρα στην Ρεμς για την 32η αγωνιστική, με πρόσωπο του αγώνα τον Αϊσά Μαντί! Βλέπετε, ο Ο 22χρονος μπακ της φιλοξενούμενης πέτυχε δύο αυτογκόλ για… λογαριασμό της Παρί, και έτσι μπορεί κάποιος να πει ότι… κάλυψε το κενό του ΖλάτανΙμπραΐμοβιτς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε!

Η Παρί, που νίκησε 3-1 και την Τσέλσι, στον πρώτο τους αγώνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πέτυχε την 8η συνεχόμενη νίκη, έχει πλέον απολογισμό στο Σαμπιονά 24-7-1 και είναι στο +16 από τη Μονακό (έχει έναν αγώνα λιγότερο). Η φιλοξενούμενη, που δεν νίκησε για 5η συνεχόμενη αγωνιστική (0-2-3) παρέμεινε στο -10 από την 4η θέση και την Σεντ Ετιέν.
Ο Έντινσον Καβάνι, που έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης, και άνοιξε το σκορ στο 43′ (ο Ουρουγουανός έχε 15γκολ στο πρωτάθλημα), ενώ, όπως είπαμε, τα άλλα δύο τέρματα για την Παρί, ήταν αμφότερα αυτογκόλ του Αλγερινού, Αϊσά Μαντί στο 48’ και στο 89’…

Οι συνθέσεις…
ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Φαν ντε Βιλ (65′ Ζουμανά Καμαρά), Μαρκίνιος, Τιάγκο Μέντες, Ντιν, Καμπάγ, Ραμπιό, Παστόρε, Λούκας Μόουρα (72′ Ονζεντά), Μενέζ, Καβάνι (65′ Λαβέτσι).
ΡΕΜΣ: Αγκασά, Μαντί, Τακαλφρέντ, Βεμπέρ, Σινιορινό, Κριχόβιακ, Ντεβό, Ονιανγκέ (79′ Κουρτέ), Οντάιρ Φόρτες, Αϊτέ (79′ Ντιέγκο Ριγκονάτο), Ντε Πρεβίλ (69′ Σαρμπονιέ).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr