Home SPORTS NEWS Έχασε την ευκαιρία και… τρέχει η Ατλέτικο (video)

Έχασε την ευκαιρία και… τρέχει η Ατλέτικο (video)


Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε την ευκαιρία να απομακρυνθεί περισσότερο από τη δεύτερη Ρεάλ αλλά την έχασε καθώς ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Λεβάντε.

Πλέον, οι «ροχιμπλάνκος» θα πρέπει να κυνηγήσουν τη νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» ενώ είναι δεδομένο ότι δεν πρέπει να χάσουν βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλαγα την επόμενη αγωνιστική.

Από το ξεκίνημα το παιχνίδι δεν πήγε καλά για τους φιλοξενούμενους καθώς μόλις στο 7ο λεπτό ο Φιλίπε Λουίς με αυτογκόλ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Λεβάντε. Το 2-0 έγινε στο 69′ με τον Μπαράλ να διαμορφώνει το τελικό σκορ και να δίνει το τρίποντο στην ομάδα του η οποία ήταν αδιάφορη βαθμολογικά. Από εκεί και πέρα η Ατλέτικο πίεσε και είχε δοκάρι με τον Αντριάν, χωρίς όμως να μπορέσει να μειώσει και να απειλήσει με ισοφάριση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Πέδρο Λόπεθ, Ναβάρο, Βύντρα, Χουανφράν, Ρούμπεν Γκαρσία (72’ Πίντο), Σιμάο, Ντιόπ,Σισοκό (59’ Ίβανσιτς), Βίκτορ, Μπαράλ (80’ Άνχελ).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Αλντερβέιρελντ, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Ραούλ Γκαρσία (46’ Τουράν), Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε (62’ Ντιέγκο), Ντιέγκο Κόστα, Βίγια (46’ Αντριάν).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr