Home SPORTS NEWS Της… ήπιε το αίμα στο 94′ (Video)

Της… ήπιε το αίμα στο 94′ (Video)


Σε ένα απίστευτο και θεαματικό παιχνίδι η Βαλένθια κρατούσε την πρόκριση μέχρι το 90+4’ για να δεχτεί γκολ από τη Σεβίλλη και να μείνει εκτός τελικού παρά τη νίκη της με 3-1.

Το σκορ άνοιξε νωρίς για τις «νυχτερίδες», όταν στο 14ο λεπτό ο Φεγκουλί μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο αριστερό και με τη βοήθεια ενός αμυντικού της Σεβίλλης, καθώς η μπάλα άλλαξε πορεία, έκανε το 1-0. Μόλις στο 26′, η Βαλένθια είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, αφού από σέντρα του Μπερνάτ ο Ζόνας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι εν συνεχεία στην πλάτη του Μπέτο, για να καταλήξει στην εστία του Πορτογάλου τερματοφύλακα.

Στο 69ο λεπτό το όνειρο μιας ακόμης σπουδαίας πρόκρισης με ανατροπή (μετά από αυτή κόντρα στη Βασιλεία) έδειχνε κοντά όταν ο Ματιέ πέτυχε με κοντινή προβολή το 3-0 και έστελνε με αυτό το σκορ τους γηπεδούχους στον τελικό.

Ωστόσο, ο Εμπιά δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού μόλις στη δεύτερη σημαντική στιγμή της Σεβίλλης στο ματς, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, νίκησε τον Άλβες με κοντινή κεφαλιά μετά από πλάγιο άουτ και χάρισε στη Σεβίλλη τη πρόκριση με τους παίκτες της Βαλένθια να κλαίνε και να μην μπορούν να πιστέψουν ότι βρίσκονται εκτός του τελικού, εκεί όπου οι Ανδαλουσιανοί θα αντιμετωπίσουν τη Μπενφίκα που άφησε εκτός τη Γιουβέντους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Πίτσι): Άλβες, Περέιρα, Κόστα, Ματιέ, Μπερνάτ, Παρέχο (78′ Φουέγο), Κεϊτά, Φεγκουλί, Βάργκας, Πιάτι (62′ Καρτάμπια), Ζόνας (85′ Μπαραγάν)

ΣΕΒΙΛΛΗ (Έμερι): Μπέτο, Κόκε, Φάσιο, Παρέχα, Ναβάρο, Εμπιά, Καρίσο, Βιτόλο, Ράκιτιτς, Ρέγιες (79′ Μαρίν), Μπάκα (66′ Γκαμεϊρό)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr