Home SPORTS NEWS Χόντσον: «Θα πάρουμε το Μουντιάλ»

Χόντσον: «Θα πάρουμε το Μουντιάλ»


Την αισιοδοξία του για την πορεία της Αγγλίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ρόι Χόντσον.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «λιονταριών» υποστήριξε ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει μέχρι την κορυφή του κόσμου. Για να τα καταφέρει θα πρέπει πρώτα η Αγγλία να περάσει από τον όμιλο με τις Ιταλία, Ουρουγουάη και Κόστα Ρίκα.

«Πιστεύω ότι η Αγγλία μπορεί να κερδίσει το Μουντιάλ. Δεν υπάρχει λόγος να πάμε στην Βραζιλία αν δεν έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να το κατακτήσουμε. Όπως και να είχε είναι κούφια λόγια. Είμαι σίγουρος ότι οι προπονητές της Βραζιλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Ισπανίας θα κάνουν την ίδια δήλωση.

Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να κερδίσουμε το Μουντιάλ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά. Υπάρχει θετική προσέγγιση που θα πρέπει να συντηρήσουμε και να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο μας. Οι νέοι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα αξίζουν να είναι στην αποστολή της Αγγλίας. Δεν πήρα κανέναν παίκτη για την εμπειρία.

Εκτός από τους νεαρούς παίκτες υπάρχουν και πολλοί έμπειροι. Αποκτάς εμπειρίες όταν σου δίνονται ευκαιρίες. Οι παίκτες που επέλεξα έχουν παίξει καλά στις ομάδες τους και με έχουν πείσει να τους πάρω στην αποστολή», δήλωσε ο Χόντσον.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr