Home SPORTS NEWS Ανεβάζει ρυθμούς η Ελλάδα (videos+photos)

Ανεβάζει ρυθμούς η Ελλάδα (videos+photos)


Μπορεί στην προπόνηση της Ελλάδας να συμμετείχαν και σήμερα μόλις επτά από τους 23 “εκλεκτούς” του Φερνάντο Σάντος όμως, αυτό δεν εμπόδισε τους διεθνείς να ανεβάσουν ρυθμούς και να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού.


Οι Μανιάτης, Μανωλάς, Σάμαρης, Χολέμπας, Καραγκούνης, Μήτρογλου και Σαμαράς επέστρεψαν για δεύτερη ημέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά προκειμένου να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδινε συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του και τους επιβράβευε διαρκώς για την προσπάθεια και το πάθος που επιδείκνυαν.

Το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο διήρκεσε 1,5 ώρα ξεκίνησε με τους παίκτες της Ελλάδας να κάνουν διατάσεις και εν συνεχεία τρέξιμο για περίπου 30 λεπτά. Έπειτα χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κάνοντας ασκήσεις κατοχής και εναλλαγής της μπάλας για μία ώρα. Το πάθος των ποδοσφαιριστών ήταν έκδηλο σε κάθε προσπάθειά τους γεγονός που αποδείχτηκε και σε μια δυνατή διεκδίκηση μεταξύ του Χοσέ Χολέμπας και του Γιώργου Σαμαρά. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με χαλαρό τρέξιμο σε όλο το γήπεδο και ασκήσεις αποκατάστασης.

Η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» θα συνεχιστεί με τους ίδιους ποδοσφαιριστές και την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες, της αποστολής.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr