Home SPORTS NEWS Αντσελότι: «Μπορεί νίκη η Μπαρτσελόνα με Ατλέτικο»

Αντσελότι: «Μπορεί νίκη η Μπαρτσελόνα με Ατλέτικο»


Για τον εξ’ αναβολής αγώνα με τη Βαγιαδολίδ μίλησε την Τρίτη ο Κάρλο Ατσελότι και ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως την τελευταία αγωνιστική, ακόμα και αν η Μοαρτσελόνα, δεν ελπίζει για τον τίτλο, θα προσπαθήσει να νικήσει την Ατλέτικο. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για το συγκλονιστικό φινάλε στο ισπανικό πρωτάθλημα και μέσα στη… μάχη υπάρχει και το παιχνίδι τακτικής!

«Είμαι σίγουρος πως η Μπαρτσελόνα θα θέλει να νικήσει. Θα τα δώσει όλα κόντρα στην Ατλέτικο. Πάντα παίζουν έτσι και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν», τόνισε ο Κάρλο Αντσελότι στην συνέντευξη τύπου, αναφερόμενος στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής που η Ατλέτικο θα παίξει στο «Καμπ Νόου» με την Μπαρτσελόνα, και συνέχισε: «Είναι εντυπωσιακό το φινάλε της σεζόν, καθώς η Λεβάντε έκανε εξαιρετικό ματς κόντρα στην Ατλέτικο, παρά το γεγονός πως ήταν αδιάφορη, όπως και η Βαλένθια, η οποία ήταν επίσης αδιάφορη, κόντρα σε μας».

Ο προπονητής των «μερένχες» ανέφερε ακόμα: «Αυτό είναι καλό για το πρωτάθλημα, όλοι θα παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτά τα τρία ματς είναι στα χέρια ματς και πρέπει να νικήσουμε. Το ματς την Τετάρτη με την Βαγιαδολίδ είναι κρίσιμο, καθώς αν χάσουμε θα σημαίνει πως δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Η νίκη είναι η μόνη επιλογή που έχουμε. Το πλεονέκτημα το έχει η Ατλέτικο, καθώς με 4 βαθμούς παίρνει το πρωτάθλημα. Θα δούμε τι θα γίνει».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr