Home SPORTS NEWS «Αυτοκτονία» για Βερόνα (video)

«Αυτοκτονία» για Βερόνα (video)


Τις ελπίδες που είχε για έξοδό της στην Ευρώπη λιγόστεψε η Βερόνα, καθώς με την Ουντινέζε εντός έμεινε στο 2-2 για την 37η αγωνιστική του καμπιονάτο, σε αγώνα που έβαλε την… σφραγίδα του ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, με ένα πραγματικό μαγικό γκολ! Η γηπεδούχος, μετά το 3-3 με την Λάτσιο εκτός, έφερε νέα ισοπαλία και ισοφαρίστηκε στο 90’+1… Έμεινε για 4η αγωνιστική αήττητη, αλλά είναι στο -1 από την Τορίνο! Ο Βαγγέλης Μώρας ήταν βασικός για την Βερόνα και έπαιξε σε όλο τον αγώνα…

Η Βερόνα προηγήθηκε στο 14’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λούκα Τόνι (έπιασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ τον Ιμόμπιλε με 21 γκολ), ενώ στο 54’ η γηπεδούχος πέτυχε το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή του Χάλφρεντσον.

Στο 56’ «ζωγράφισε» ο Ντι Νατάλε, που μείωσε με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ! Ο πρώην διεθνής άσος, που έχει ανακοινώσει πως το καλοκαίρι σταματάει τη μπάλα, έφτασε τα 190 τέρματα στην μεγάλη κατηγορία, με τέρμα που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό… Στο 90’+1 οι φιλοξενούμενοι (δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο) έκαναν τελικά την… ζημιά στη Βερόνα με σκόρερ τον Μπαντού που είχε μπει ως αλλαγή στο 87ο λεπτό!

Απολαύστε ξανά το γκολ του Ντι Νατάλε…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr