Home SPORTS NEWS «Κίνδυνος» και για την Ίντερ

«Κίνδυνος» και για την Ίντερ


Η ΟΥΕΦΑ μέσω ειδικής επιτροπής ελέγχει τα οικονομικά όλων των συλλόγων καθώς γίνεται υποχρεωτική, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, η εφαρμογή του Financial Fair Play, πράγμα που σημαίνει ότι οι ομάδες δεν θα πρέπει να ξοδεύουν περισσότερα από τα έσοδα τους.

Οι δύο ομάδες με το σημαντικότερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι, τις οποίες η ΟΥΕΦΑ έχει ήδη ελέγξει και τις επόμενες μέρες θα μάθουν την ποινή τους ενώ έχει επέμβει και σε χορηγίες που είχαν κλείσει και αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα τους. Αυτό γιατί οι χορηγίες ήταν ουσιαστικά από εταιρίες των ιδιοκτητών τους και προσπαθούσαν με αυτόν τον τρόπο να… ξεγελάσουν το Financial Fair Play.

Απόψε ο ιταλικός Τύπος αναφέρει τα αποτελέσματα των ερευνών της ΟΥΕΦΑ και σύμφωνα με αυτά, η Γιουβέντους, η Μίλαν, η Νάπολι και η Φιορεντίνα είναι εντός των κανονισμών και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Αντίθετα, το σημαντικότερο πρόβλημα αντιμετωπίζει η Ίντερ, με τα ρεπορτάζ να υποστηρίζουν ότι την επόμενη εβδομάδα οι «νερατζούρι» θα έχουν νέα από την ΟΥΕΦΑ και αυτά δεν θα είναι ευχάριστα καθώς μιλάμε για σημαντικό πρόστιμο και παράλληλα αυστηρές οδηγίες προς… συμμόρφωση με τα οικονομικά δεδομένα του Financial Fair Play.

Παράλληλα, και η Ρόμα αυτή την στιγμή είναι στο όριο και θα πρέπει να προσέξει πολύ το πώς θα κινηθεί στη μεταγραφκή περίοδο του ερχόμενου καλοκαιριού.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr