Home SPORTS NEWS Ο Αστέρας του «έκρυψε» τα αστέρια

Ο Αστέρας του «έκρυψε» τα αστέρια


Ο Αστέρας επιβλήθηκε 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play offs της Super League και μείωσε στο ελάχιστο τις πιθανότητες του δικεφάλου για έξοδο στο Champions League. Ο Καράσκο το γκολ της νίκης στο 43′.

Κατώτερος των προσδοκιών ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε σε κανέναν σημείο του αγώνα να επιβληθεί του Αστέρα στην Τρίπολη και να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη. Οι Αρκάδες διαφύλαξαν τα νώτα τους και προσπάθησαν να απειλήσουν στην κόντρα.

Σε μία από τις αντεπιθέσεις των Αρκάδων στο 42ο λεπτό, ο Λούι βρέθηκε δεξιά αμαρκάριστος, έκανε τη σέντρα και ο Καράσκο με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ θέλησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, όμως έβρισκε κλειστούς διαδρόμους από τους γηπεδούχους και δεν μπορούσε να φτάσει με ευκολία στην περιοχή του Ερνάντες.

Τα λεπτά κύλησαν και ο Αστέρας κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους, παίρνοντας τη νίκη που τον φέρνει στους 7 βαθμούς, όσους έχει δηλαδή και ο ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντες, Κοντοές, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι, Σέτι, Ουσέρο, Μουνάφο (87′ Κουρμπέλης), Καράσκο (71′ Ναβάρο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (79′ Χουάνμα).

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος (59′ Λίνο), Κατσικάς, Κατσουράνης, Κάτσε (67′ Κουλούρης), Νάτχο, Λάζαρ, Μάρτενς (46′ Σαλπιγγίδης), Στοχ, Αθανασιάδης.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr