Home SPORTS NEWS Πέρασαν τα “test event” τα 12 γήπεδα

Πέρασαν τα “test event” τα 12 γήπεδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΟ REAL MUNDIAL

Τα 12 γήπεδα τα οποία θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πέρασαν τα “test event”, παρά τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν, κυρίως με το στάδιο “Itaquero” στο Σάο Πάολο, η οροφή του οποίου είναι ημιτελής και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ.

Πάντως οι διοργανωτές αναφέρουν πως αυτό δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.”Η μόνη πτυχή της στέγης που είναι ημιτελής είναι εσωτερικά και δεν επηρεάζει την αποτελεσματική προστασία των κερκίδων. Η αρχιτεκτονική του σταδίου στο Σάο Πάολο όπως και στα άλλα 11 στάδια δεν εγγυάται ότι το κοινό θα είναι προστατευμένο από την βροχή το οποίο θα ήταν δυνατόν μόνο σε κλειστά στάδια”, ήταν η τοποθέτηση της οργανωτικής επιτροπής.

Το συγκεκριμένο στάδιο, το οποίο θα φιλοξενήσει τον αγώνα Βραζιλία-Κροατία και Αγγλία-Ουρουγουάη, πέρασε το τελικό τεστ την Κυριακή στον αγώνα Κορίνθιανς-Φλουμινένσε. Πάντως κατά την διάρκεια του αγώνα άρχισε να βρέχει και όσοι ήταν σε θέση που δεν καλύπτονταν από την υπάρχουσα οροφή, έψαχναν μέρος για να προφυλαχθούν. Το στάδιο, σύμφωνα με την κατασκευαστική εταιρεία, θεωρείται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί, δημοσιεύματα όμως στη Βραζιλία αναφέρουν ότι χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά στις υποδομές του περιβάλλοντος χώρου. Τα 12 γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Mundial σε λίγες εβδομάδες, έχουν περάσει από τις απαραίτητες δοκιμές και είναι έτοιμα να παραδοθούν στην FIFA.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr