Home SPORTS NEWS Πανηγυρικά στο Τσάμπιονς Λιγκ η Άρσεναλ (video)

Πανηγυρικά στο Τσάμπιονς Λιγκ η Άρσεναλ (video)


Η Άρσεναλ είχε πάρει την 4η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, και το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ από το Σάββατο με την ήττα της Έβερτον (3-2 εντός από την Μάντσεστερ Σίτι), αλλά οι «κανονιέρηδες» έκαναν το… χρέος τους κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, καθώς νίκησαν 1-0 και έτσι είναι πλέον στο +7 από τα «ζαχαρωτά»!

Η Άρσεναλ πέτυχαν την 4η σερί νίκη, ενώ η φιλοξενούμενη βρίσκεται στο +4 από την Νόριτς και την ζώνη υποβιβασμού, με τα «καναρίνια» να παίζουν αργότερα με την Τσέλσι …

O Ζιρού πέτυχε το μοναδικό τέρμα του ματς στο 14’ με κεφαλιά από κόρνερ του Καθόρλα. Με τον κόσμο να πανηγυρίζει για την παρουσία της Άρσεναλ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό ήταν, άλλωστε, το τελευταίο ματς των «κανονιέρηδων» για φέτος στο «Εμιρέιτς», καθώς οι Λονδρέζοι ολοκληρώνουν το πρωτάθλημα στο Νόριτς, Υπάρχει και ο τελικός του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ» με την Χαλ (πήρε εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ) στις 17 του μήνα…

Οι συνθέσεις
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέσνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ (80′ Βερμάλεν), Φλαμινί, Αρτέτα (63′ Σέλστρεμ), Μεσούτ Εζίλ, Καθόρλα (69′ Ροσίτσκι), Ποντόλσκι, Ζιρού.
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Ντόσον, Λουγκάνο, Όλσον, Μπραντ, Μουλουμπού (85′ Βίντρα), Ντόρανς, Αμαλφιτανό (80′ Ανιτσέμπε), Τζέιμς Μόρισον, Σεσενιό, Μπεραϊνό.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr