Home SPORTS NEWS Ρατσιστική επίθεση και «κηδεία» για Μίλαν (video)

Ρατσιστική επίθεση και «κηδεία» για Μίλαν (video)


Την… πάτησε η Μίλαν στο «Μπέργκαμο» για την 37η αγωνιστική, καθώς έχασε με 2-1 με γκολ στο 90’+5 από την Αταλάντα, που δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο και έτσι πλέον επιζητά ένα θαύμα για την Ευρώπη… Σε ματς με εικόνες ντροπή, καθώς πετάχτηκαν μπανάνες από την εξέδρα των γηπεδούχων με στόχο τους Νάιτζελ Ντε Γιονγκ και Κέβιν Κονστάντ!

Οι «ροσονέρι» έμειναν στους 54 βαθμούς και δεν έχει την κατάσταση στα χέρια της, Τορίνο με 55 και Πάρμα με 54 κοντράρονται μέσα στην ημέρα. Αν η πρώτη κερδίσει, τότε παίρνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Αταλάντα ανέβηκε στους 50 και να επιστρέφει στις νίκες, μετά από σερί 0-1-4… Η Μίλαν προηγήθηκε, μάλιστα, με αυτογκόλ του Μπελίνι (51’), αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Με πέναλτι ο Ντένις έκανε το 1-1 στο 68’, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μπριέντζα χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους!!!

Στον αγώνα έγιναν είχαμε και ρατσιστική επίθεση στους Νάιτζελ Ντε Γιονγκ και Κέβιν Κονστάντ, καθώς πετάχτηκαν μπανάνες, όπως είχε γίνει πρόσφατα στον Ντάνι Άλβες στον αγώνα της Βιγιαρεάλ με την Μπαρτσελόνα. Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και προκάλεσε την οργή των «ροσονέρι»… Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο παίκτες σήκωσαν τις μπανάνες και τις έδειξαν στον διαιτητή της αναμέτρησης, ενώ ο Ντε Γιονγκ και ο Μεξές χειροκρότησαν τους φανατικούς οπδούς της Αταλάντα!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr