Home SPORTS NEWS Σήκωσε το Κύπελλο η Άρσεναλ (video)

Σήκωσε το Κύπελλο η Άρσεναλ (video)


Με… ψυχή και κάνοντας ανατροπή, αφού βρέθηκε στο 8’ να χάνει 2-0, η Άρσεναλ κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ», καθώς νίκησε στην παράταση με 3-2 (2-2 κανονική διάρκεια) την Χαλ! Οι «κανονιέρηδες» σήκωσαν κούπα, μετά από 9 χρόνια, ενώ έκαναν… δίκοπους το Κύπελλο για 11η φορά στην ιστορία τους!

Οι «τίγρεις» κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την Άρσεναλ, καθώς στο 4’ ο Τζέιμς Τσέστερ και ο Κέρτις Ντέιβις στο 8’ έβαλαν μπροστά την Χαλ με 2-0! Μιλάμε για δυο κεντρικούς αμυντικούς…Η Άρσεναλ μείωσε στο 17’ με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Σάντι Καθόρλα.

Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ πίεσε για την ισοφάριση και στο 65′ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Λίβερμορ μετά την κεφαλιά του Σανογκό . Τελικά, το 2-2 έκανε ο Κοσιελνί στο 71’. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν άλλαξε με την ολοκλήρωση του 90λεπτου και έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση! Στον έξτρα χρόνο οι «κανονιέρηδες» βρήκαν ένα ακόμα γκολ με τον Ράμσεϊ στο 109’ και έτσι έφτασαν στην επιτυχία…

Οι συνθέσεις…
ΑΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Μεσούτ Εζίλ (106′ Γουίλσιρ), Καθόρλα (106′ Ροσίτσκι), Ποντόλσκι (61′ Σανογκό), Ζιρού.
ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Ελ Μοχαμαντί, Τσέστερ, Κέρτις Ντέιβις, Μπρους (66′ ΜακΣέιν), Ροζένιορ (102′ Τζορτζ Μπόιντ), Χάντλστοουν, Λίβερμορ, Κουίν (75′ Αλούκο), Μάιλερ, Φράιατ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr