Home SPORTS NEWS Σσσσσσσ, είπε «αντίο» ο Γκιγκς (video)

Σσσσσσσ, είπε «αντίο» ο Γκιγκς (video)


Ο μεγάλος Ράιαν Γκιγκς είπε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο «αντίο» στην ενεργό δράση, με τον Ουαλό άσο να «γράφει» επί 23 χρόνια «χρυσή» ιστορία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο 41άχρονος έκανε γνωστό πως… κρεμάει τα παπούτσια του, λίγο μετά την ανακοίνωση του Φαν Γκάαλ από πλευράς «κόκκινων διαβόλων». Ο Ράιαν Γκιγκς, που έπαιξε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 963 παιχνίδια και σήκωσε 34 τρόπαια, αποχαιρέτησε τους οπαδούς της αγαπημένης του ομάδας με μια συγκινητική επιστολή, η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των «κόκκινων διαβόλων»… Ο Ουαλός άσος τόνισε ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί την Γιουνάιτεντ, ομάδα που υπηρέτησε σε όλη την καριέρά του..

Η επιστολή του Ράιαν Γκιγκς…
«Η σημερινή είναι μία φανταστική μέρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Λουίς φαν Γκάαλ είναι μία εξαιρετική πρόσληψη και αρχίζω λέγοντας ότι είμαι χαρούμενος που θα δουλεύω με κάποιον τόσο καταξιωμένο. Τα διαπιστευτήριά του είναι εξαιρετικά και είμαι αισιόδοξος πως ο σύλλογος θα πετύχει υπό την καθοδήγησή του στα επόμενα χρόνια.

Θα ήθελα δοθείσης της ευκαιρίας να ανακοινώσω πως σταματάω από το ποδόσφαιρο για να ξεκινήσει για μένα ένα νέο ενθουσιώδες κεφάλαιο στην καριέρα μου ως βοηθός προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που εκπροσώπησα τον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου 963 φορές και την Ουαλία 64 φορές. Το όνειρό μου ήταν πάντα να παίξω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρόλο που με στενοχωρεί που δε θα έχω ξανά τη δυνατότητα να φορέσω τη φανέλα της Γιουνάιτεντ ως παίκτης ήμουν πολύ τυχερός που εκπλήρωσα το όνειρό μου παίζοντας με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και δουλεύοντας με έναν απίστευτο προπονητή, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον . Πάνω απ’ όλα ήμουν τυχερός που έπαιξα για τους καλύτερους οπαδούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ανέκαθεν εκτιμούσα τη στήριξή σας.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω το εκάστοτε επιτελείο που είχαμε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όλα αυτά τα χρόνια. Δε θα είχα πετύχει τόσα χωρίς τη διαρκή αφοσίωση και προσπάθειά τους να δημιουργούν το καλύτερο περιβάλλον για να διακριθούν οι παίκτες. Δε θα είχα κατακτήσει 34 τρόπαια στην καριέρα μου χωρίς εσάς. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους φίλους μου και την οικογένειά μου για την αγάπη και τη στήριξή σας.

Για μένα σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου με πολλά συναισθήματα, τεράστια υπερηφάνεια, λύπη μα πάνω απ’ όλα ενθουσιασμό για το μέλλον. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ ελπίζω να έχουν την ίδια πεποίθηση με με΄να πως ο σύλλογος, η διοίκηση και οι ιδιοκτήτες κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψει αυτός ο τεράστιος σύλλογος εκεί που ανήκει. Ελπίζω να είμαι σε κάθε βήμα αυτού του δρόμου. Στους καλύτερους φιλάθλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, σας ευχαριστώ. Αγάπησα κάθε λεπτό που έπαιζα για σας και που εκπροσωπούσα τον καλύτερο και μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου».

Να θυμίσουμε πως ο Ράιαν Γκιγκς ανέλαβε προσωρινός τεχνικός (ήταν και παίκτης), μετά το «διαζύγιο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ντέιβιντ Μόγιες…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr