Home SPORTS NEWS Και επίσημα “Cule” ο Τερ Στέγκεν

Και επίσημα “Cule” ο Τερ Στέγκεν


Ο Μαρκ Αντρε Τερ Στέγκεν βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Μπαρτσελόνα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο Γερμανός τερματοφύλακας θα είναι ο νέος φύλακας-αγγελος των Καταλανών, αντικαθιστώντας τον Βίκτορ Βαλδές, για τα επόμενα 5 χρόνια.

Ταξίδεψε από το Γκλάντμπαχ στη Βαρκελώνη το πρωί και το μεσημέρι βρισκόταν στο αεροδρόμιο Ελ Πρατ. Αμέσως κατευθύνθηκε στα γραφεία της Μπαρτσελόνα όπου των υποδέχτηκαν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

«Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε αυτό το σύλλογο και απόλυτα ευχαριστημένος με την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Η «Μπάρτσα» είναι μία καταπληκτική ομάδα και δεν υπήρχε ποτέ άλλη επιλογή για μένα», ήταν η πρώτη δήλωση του νεαρού τερματοφύλακα των «μπλαουγκράνα»!

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα και παλαίμαχος τερματοφύλακάς της, Άντονι Θουμπιθαρέτα, δήλωσε για τον Τερ Στέγκεν: «Είναι ένας γρήγορος κι ευέλικτος τερματοφύλακας, το ίδιο καλός στον αέρα όσο και στο έδαφος. Έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης και είμαι σίγουρος πως η παρουσία του εδώ θα είναι πετυχημένη».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr