Home SPORTS NEWS Τέλος ο Λένον από Σέλτικ

Τέλος ο Λένον από Σέλτικ


Προπονητή ψάχνει η Σέλτικ, καθώς ο Νιλ Λένον αποτελεί παρελθόν για την τεχνική ηγεσία των «Κελτών»! Ο Βορειοϊρλανδός προπονητής ανακοίνωσε πως έχει αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Σκωτίας, τους οποίους οδήγησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατακτώντας τρία πρωταθλήματα. Ακολούθησε έτσι τον δρόμο του Γιώργου Σαμαρά…

«Έχω φύγει από τη Σέλτικ. Η ομάδα είναι σε πολύ δυνατή θέση και εύχομαι στους φιλάθλους και στο σύλλογο τα καλύτερα για το μέλλον», αναφέρει ο 42άχρονος τεχνικός σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του «BBC»! Ο Νιλ Λένον ανέλαβε τους «καθολικούς» το 2010 και κατάκτησε μαζί τους τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Σκοτίας. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο πρώην τεχνικός της Σέλτικ είναι πιθανό να κάτσει σε πάγκο αγγλικής ομάδας.

Στη Γλασκώβη η διοίκηση της Σέλτικ δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα, αλλά για αντικαταστάτης του ακούγεται και ο Χένρικ Λάρσον, ο οποίος είναι προπονητής στη σουηδική Φάλκενμπεργκ. Μιλάμε για τον πρώην διεθνή άσο, ο οποίος έχει φορέσει τη φορέσει την φανέλα των «καθολικών» όντας πολύ αγαπητός στον κόσμο της ομάδας.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr