Home SPORTS NEWS Ασίστ για σεντόνι

Ασίστ για σεντόνι


Η πιο αποτελεσματική ομάδα του πρωταθλήματος, ο Αστέρας Τρίπολης, έπεσε πάνω σε έναν πολύ αποτελεσματικό Παναθηναϊκό και τελικώς οι Πράσινοι κατόρθωσαν να φύγουν από την αρκαδική πόλη με μια καθοριστική νίκη με 3-1. Το Τριφύλλι απέκτησε πλέον προβάδισμα στη βαθμολογία και έχει την κατάσταση στα χέρια του. Αγωνιστικά τουλάχιστον, γιατί υπάρχει ο διπλός κίνδυνος από πιθανή τιμωρία αφαίρεσης βαθμών λόγω των επεισοδίων στον τελικό Κυπέλλου και τη Λεωφόρο.

Δύο πρωταγωνιστές είχε η αναμέτρηση. Τον Στέφανο Καπίνο και τον Μάρκους Μπεργκ. Ο πρώτος έσωζε τη μία προσπάθεια των παικτών του Αστέρα μετά την άλλη, ο δεύτερος μοίραζε έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του. Ο Καπίνο φέρει ευθύνη στο γκολ του Αστέρα, όμως έχει γλιτώσει την ομάδα του σε τρεις περιπτώσεις που οι οπαδοί των γηπεδούχων φώναξαν «γκολ». Ο δε Μπεργκ σέρβιρε στο… πιάτο τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του ενώ στο τρίτο όλα ξεκίνησαν πάλι από αυτόν με κλέψιμο. Από κοντά και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 10ο λεπτό αντί του τραυματία Πέτριτς, σημείωσε γκολ και έδωσε ασίστ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με το πρέσινγκ ψηλά δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Όμως οι Πράσινοι κατόρθωσαν να προηγηθούν στο 29ο λεπτό χάρη στον Μπεργκ που έκανε τα πάντα και στο τέλος έδωσε το γκολ έτοιμο στον Κλωναρίδη για το 0-1. Χάρη στον Καπίνο το προβάδισμα έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε πρώτα ο Καπίνο να βγάλει πρώτα το τετ α τετ του Ουσέρο στο 54’ για να έρθει ο Μπεργκ και πάλι να δώσει έτοιμο γκολ στον Αμπεΐντ στο 57’ για το 0-2. Η είσοδος στο παιχνίδι του Καράσκο τόνωσε τη μεσοεπιθετική γραμμή των γηπεδούχων και στο 62’ ήρθε η μείωση του σκορ από μία όμορφη έμπνευση και εκτέλεση του Ουσέρο από πολύ πλάγια και 25 μέτρα μακριά από την εστία του Τριφυλλιού.

Το 1-2 αντί να ωθήσει τους γηπεδούχους, λειτούργησε αφυπνιστικά για τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο 70’ με τον Κλωναρίδη και στο 73’ με τον Αμπεΐντ αλλά στο 76’ ήρθε το 1-3. Ο Μπεργκ έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, άνοιξε για τον Κλωναρίδη, αυτός έκανε κούρσα και έδωσε ασίστ στον Λαγό που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση κατ’ ουσία. Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν δίχως συγκινήσεις και ο Παναθηναϊκός πήρε τη σημαντική νίκη.

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής των Play Offs

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των Play Offs, δείτε την αναυτική βαθμολογία τις αναλύσεις των αγώνων, καθώς και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Τετάρτη 7 Μαΐου

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 3-0
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-3

Επόμενη αγωνιστική (4η)

Κυριακή 11 Μαΐου

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (18:15, NS2)
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (20:30, NS1)

Σημείωση:

1. Με βάση τα όσα προβλέπονται στην προκήρυξη των αγώνων Play Offs Super League ΟΠΑΠ και στον Κ.Α.Π., σε περίπτωση που δύο ή περισσότερες Π.Α.Ε. ισοβαθμούν, τα κριτήρια κατάταξης κατά σειρά είναι τα εξής:

α) Οι βαθμοί στους μεταξύ τους αγώνες στα Play Offs, β) Η διαφορά τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες στα Play Offs, γ) σε περίπτωση εκ νέου ισοβαθμίας, τα εκτός έδρας τέρματα στους μεταξύ τους αγώνες στα Play Offs λογίζονται διπλά & δ) σε περίπτωση εκ νέου ισοβαθμίας, την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία των Play Offs καταλαμβάνει η ομάδα που κατατάχθηκε υψηλότερα στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου

2. Στην ειδική βαθμολογία των Play Offs έχουν αφαιρεθεί τρεις (3) βαθμοί από την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 45/6-5-2014 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr