Home SPORTS NEWS Σκόραρε στο Μπερναμπέου ο Χούτος (video)

Σκόραρε στο Μπερναμπέου ο Χούτος (video)


Ο Λάμπρος Χούτος κατάφερε να αφήσει το σημάδι του σαν παλιά μεγάλη δόξα της Ιντερ στο φιλικό (2-2) με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα!

Ο Ελληνας πρώην επιθετικός είναι στην ομάδα των θρύλων του συλλόγου που έχουν επιλέξει οι άνθρωποι των «νερατζούρι» και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητος. Το ματς, με τις εξέδρες γεμάτες, άρχισε με την Ρεάλ να ανοίγει το σκορ στο 17η με ωραίο σουτ του Ζιντάν που αιφνιδίασε τον Τόλντο αλλά η Ιντερ απάντησε στο 25’ με τρομερό σουτ του Ζανέτι, ο οποίος χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο (1-1). Οχι μόνο για το γκολ που πέτυχε αλλά και για την συνολική παρουσία του.

Στο ημίχρονο άρχισαν οι αλλαγές, με τους Φίγκο και Ζαμοράνο να αλλάζουν φανέλα και από την Ρεάλ να μετακινούνται στην Ιντερ, για να πάρουν ξανά το προβάδισμα οι Μαδριλένοι στο 66’ με κεφαλιά του Πέρες. Η απάντηση των «νερατζούρι» ήρθε στο 77’, όταν ο Ζανέτι έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Χούτος με ωραία κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-2!

Ρεάλ Μαδρίτης: Μπούγιο, Σαλγκάδο, Παβόν, Ζιντάν, Ιέρο, Ζαμοράνο, Σαντιγιάνα, Φίγκο, Γκούτι, Καρεμπέ, Σάνθ.
Στον πάγκο: Κοντρέρας, Γκαρσία Κορτές, Σαμπίντο, Σαλγκουέρο, Μπουντραγκένιο, Ιβάν Πέρες, Βελάσκο, Μοριέντες, Εσνάιντερ, Αμαβίσκα, Σολάρι.

Ιντερ: Τόλντο, Κόρντομπα, Ζανέτι, Γκαλάντε, Καρμπόνε, Ντ. Μπάτζιο, Ζε Μαρία, Νταμπό, Παγκανίν Σουάζο, Κονσεϊσάο.
Στον πάγκο: Παλιούκα, Τζορκαέφ, Φίγκο, Μπέρτι, Ζαμοράνο, Μπεκαλόσι, Ντακούρ, Κ. Ζανέτι, Φρέζι, Μανικόνε, Μιλανέζε, Ντι Νάπολι, Τσεντοφάντι, Μπιάνκι, Χούτος.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr