Home SPORTS NEWS Σοκ στην Βραζιλία, σκοτώθηκε ο Φερναντάο (pics)

Σοκ στην Βραζιλία, σκοτώθηκε ο Φερναντάο (pics)


Σε πένθος βυθίστηκε η Βραζιλία, λίγες μέρες πριν από την σέντρα του Μουντιάλ, καθώς δυστύχημα που συνέβη στα κεντρικά της χώρας με ελικόπτερο, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους ο Φερναντάο. Δεν επέζησε κανένας από τους πέντε επιβαίνοντες!

Ο Βραζιλιάνος πρώην διεθνής άσος άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 36 ετών. Το ελικόπτερο συνετρίβη κοντά στην Αρουάνα της επαρχίας Γκοϊας, αργά το βράδυ της Παρασκευής!

Σκοτισμένη από την τραγική είδηση, η πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ, τόνισε: «Είμαι πολύ λυπημένη από τον θάνατο του Φερναντάο. Ήταν ένας παίκτης-ήρωας για τους οπαδούς της Ιντερνασιονάλ και όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Στο γήπεδο ήταν ένας πρωταθλητής, αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση και λόγω του χαρακτήρα του εκτός γηπέδων»….

Ο Φερναντάο, είχε οδηγήσει την Ιντερνασιονάλ στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες το 2006, ενώ στη συνέχεια, σήκωσε και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Σε 190 συμμετοχές με την βραζιλιάνικη ομάδα, σημείωσε 77 γκολ. Φόρεσε και τη φανέλα της Μαρσέιγ για μια τριετία (2001-2004). Στο παρελθόν είχε φορέσει και τις φανέλες των Αλ Γκαράφα, Σάο Πάολο, Γκοϊάς, Τουλούζ. Ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2011, με τη Σάο Πάολο, ενώ χρίστηκε διεθνής με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας ήταν το 2005. Για λίγους μήνες την επόμενη χρονιά ανέλαβε τα ηνία της Ιντερνασιονάλ…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr