![]()
Ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και με… τη βούλα ο Τόνι Κρόος. Η “Βασίλισσα” ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 24χρονου μέσου από την Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος βρίσκεται από την Δευτέρα στην ισπανική πρωτεύουσα. Ο Κρόος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα μεταβεί στα γραφεία της Ρεάλ προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του εξαετούς διάρκειας. Η επίσημη παρουσιάσή του από τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου θα γίνει το απόγευμα στις 18:00 ενώ λίγο αργότερα ο Γερμανός ποδοσφαιριστής θα πατήσει το χορτάρι του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου. Το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται περίπου στα 25 εκατομμύρια ευρώ.
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



