![]()
Ο Κλαούντιο Μπράβο, ο νέος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, έφτασε το βράδυ της Κυριακής στη Βαρκελώνη, ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει και τυπικά στη μεταγραφή του.
Ο Χιλιανός πορτιέρο θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, ενώ έβγαλε τη παραδοσιακή φωτογραφία με φόντο το έμβλημα του συλλόγου, έξω από τα γραφεία.
Το πρωί της Δευτέρας (7/7) στις 9:00 (ώρα Ισπανίας) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στις 11:15 θα βρεθεί στα γραφεία των «μπλαουγκράνα» για να υπογράψει το συμβόλαιό του και στις 12:00 θα παρουσιαστεί και επίσημα σε συνέντευξη Τύπου.
Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



