Home SPORTS NEWS Επίσημα στη Λίβερπουλ ο Μάρκοβιτς

Επίσημα στη Λίβερπουλ ο Μάρκοβιτς


Μετά τον Λάζαρ Μάρκοβιτς, και η Μπενφίκα ανακοίνωσε την παραχώρηση του Σέρβου άσου στην Λίβερπουλ με επίσημη ανακοίνωσή της!

Οι «αετοί» τονίζουν ότι ο 20άχρονος μετακομίζει στο «Άνφιλντ» έναντι 25εκ. ευρώ, και η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας θα βάλει στα ταμεία της 12,5 εκ. ευρώ, καθώς κατείχε το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.
Νωρίτερα, είχαν δημοσιευθεί φωτογραφίες του παίκτη με φανέλα της Λίβερπουλ στο Facebook και στην σελίδα του καναλιού των «κόκκινων» («LFC TV»)!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα», δήλωσε ο Μάρκοβιτς στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Ελπίζω ότι θα εκπληρώσω τις προσδοκίες των οπαδών, προπονητών, παικτών και όλων εκείνων που συνδέονται με το σύλλογο. Έχω δει τι παίκτες έχουμε και είναι ανυπόμονος να αρχίσω να παίζω εδώ»,πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Σέρβος κυνηγός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Ο διεθνής παίκτης προανήγγειλε τη μεταγραφή του με αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τους οπαδούς των «αετών» της Λισσαβώνας, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ για όλα και αντίο».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr