Home SPORTS NEWS Κληρώνει για Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Αστέρα

Κληρώνει για Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Αστέρα


Την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ μαθαίνει ο Παναθηναϊκός στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στη Νιον της Ελβετίας. Στις 14:00, επίσης στη Νιόν είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα με τη συμμετοχή του Ατρόμητου και βέβαια τους Αστέρα Τρίπολης αν ξεπεράσει το εμπόδιο τη Φιλανδικής Ροβανιέμι.

Πέντε για Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων και θα βρει στον δρόμο του μια από τις Ζενίτ, Λιλ, Κοπεγχάγη, Σταντάρ, Μπεσίκτας . Αν προκριθεί στον 4ο γύρο (ή πλέι οφ) του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι και πάλι στους αδύνατους και θα έχει ως πιθανούς αντιπάλους τις Αρσεναλ, Πόρτο, Ζενίτ (*), Λεβερκούζεν, Νάπολι. Οι αγώνες για τον Παναθηναϊκό θα γίνουν στις 29/30 Ιουλίου και 5/6 Αυγούστου.

Ισχυρός Ατρόμητος, αδύνατος Αστέρας
Ο Ατρόμητος θα είναι ισχυρός στη σημερινή κλήρωση του 3ου προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ. Αντίθετα ο Αστέρας θα είναι στους αδύνατους.
Η ομάδα της Τρίπολης που χθες έπαιξε τον πρώτο αγώνα με τη Ροβανιέμι θα μάθει τον αντίπαλό της αν προκριθεί. Για τον Ατρόμητο και τον Αστέρα (αν περάσει) τα ματς θα διεξαχθούν 31/7 και 7/8.
Και οι δύο αν προκριθούν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι στους αδύνατους εκείνης της κλήρωσης.
Την ομάδα που θα αντιμετωπίσει θα μάθει και ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος είναι στο γκρουπ των πρωταθλητών και μάλιστα στους ισχυρούς μαζί με τις Σάλτσμπουργκ, Στεάουα, Σέλτικ, ΜΠΑΤΕ, Σπάρτα Πράγας, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Λουντογκόρετς, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Σέριφ.
Πιθανοί αντίπαλοι από τους αδύνατους οι Μάριμπορ, Λέγκια, Παρτίζαν, Ντέμπρετσεν, Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ακτόμπε, Βέντσπιλς, Καραμπάχ, Ελσίνκι και Ααλμποργκ.

Ουκρανοί, Ρώσοι και Ισραηλινοί
Στο μεταξύ, περιορισμούς για τις διοργανώσεις της θα εφαρμόσει η UEFA τη νέα σεζόν, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί σε αρκετές χώρες μέλη της Ομοσπονδίας.Η σχετική απόφαση πάρθηκε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Έκτακτης Ανάγκης την Τετάρτη 16 Ιουλίου.
Οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας γνωστοποίησαν τα “μέτρα ασφαλείας” που θα τεθούν άμεσα σε ισχύ, με αφορμή την κρίση που έχει ξεσπάσει και πάλι στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά και την κρίση στις σχέσεις Ρωσίας-Ουκρανίας.
Συγκεκριμένα η UEFA θα αναγκάσει τους συλλόγους του Ισραήλ να δηλώσουν άλλη έδρα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα πάρουν μέρος, και όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσουν στην Κύπρο για να δώσουν τους αγώνες τους.
Εξάλλου, τόσο η ουκρανική αλλά η ρωσική Ομοσπονδία κατέθεσαν αίτημα προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν διασταύρωση των ομάδων τους τουλάχιστον στον προκριματικό γύρο, με το Συμβούλιο Έκτακτης Ανάγκης να το κάνει αποδεκτό.Επηρεάζει τον Παναθηναϊκό
Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει εν μέρει και τον Παναθηναϊκό, αφού περιορίζονται οι πιθανοί αντίπαλοι της Ζενίτ, δεδομένης της παρουσίας της Ντνιέπρ στο γκρουπ των ανίσχυρων όπου βρίσκεται και η ελληνική ομάδα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr