Home SPORTS NEWS Λουίς Ενρίκε: «Ο Μέσι παραμένει ο καλύτερος όλων» (video)

Λουίς Ενρίκε: «Ο Μέσι παραμένει ο καλύτερος όλων» (video)


Τα πρώτα του λόγια ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα από την στιγμή που έγινε η «πρώτη» των «μπλαουγκράνα» είπε ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, αναφέροντας, πως είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο!Λόγια που έχουν ξεχωριστή σημασία και για τον Αργεντινό άσο, μετά τα όσα γράφονται και ακούγονται για την παρουσία του στον τελικό του Μουντιάλ .

Δεν… στεναχωριέται για το γεγονός ότι ο Λουίς Σουάρες θα ‘χει δικαίωμα συμμετοχής απ’ τον Νοέμβριο, λόγω της τιμωρίας του από την FIFA…
Μίλησε για τον Ντάνι Άλβες (έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα), και ανέφερε πως υπολογίζει κανονικά τον Βραζιλιάνο άσο, αλλά θα πρέπει ο ίδιος να αποφασίσει αν θέλει να μείνει στην Βαρκελώνη!
Δεν… δίστασε να πει ότι στο τέρμα θα έδινε θέση βασικού στον Μάσιπ στην παρούσα φάση, αφού δεν έχει εικόνα απ’ τους Μπράβο, Τερ Στέγκεν, τους οποίους απέκτησε αυτό το καλοκαίρι…

Αναλυτικά ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα στη συνέντευξη Τύπου είπε:

Για τον Μέσι: «Για μένα και για πολλούς άλλους, παραμένει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Υπάρχουν πολλές γνώμες από ‘δω και από εκεί, όμως μετά τα όσα έκανε την περσινή σεζόν και στο Μουντιάλ, δεν έχω καμία αμφιβολία για το ότι είναι ο κορυφαίος. Έχουμε φτάσει να θεωρούμε πως τα 60 γκολ σε μια χρονιά είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά μόνο αυτό δεν ισχύει».

Για την τριπλέτα Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες: «Οι προπονητές πάντα θέλουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και εμείς τους έχουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά δεν θα παίζουν μόνο αυτοί. Έχουμε πολλούς παίκτες που θα παίζουν ρόλο στο επιθετικό μας κομμάτι. Και για να φτιάξεις μια πολύ καλή ομάδα, χρειάζεσαι όλους να συνεισφέρουν. Η… πόρτα θα είναι ανοιχτή για όλους».

Για τον Μασεράνο: «Μας δίνει πολλές επιλογές με τόσους διαφορετικούς τρόπους. Μου αρέσει να δουλεύω με παίκτες που μπορούν να προσφέρουν τόσο πολύ και σε διαφορετικές θέσεις. Το γεγονός πως αγωνίζεται είτε ως στόπερ, είτε ως αμυντικό χαφ και κάνει και τα δύο εξαιρετικά, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Το πού θα παίζει ακριβώς δεν το ξέρω ακόμα, θα δούμε. Ανάλογα και με τις ανάγκες της ομάδας».

Για τους τρεις τερματοφύλακες: «Αν αυτή τη στιγμή έπρεπε να φτιάξω την πρώτη μου ενδεκάδα, θα επέλεγα για κάτω απ’ την εστία τον Μασίπ, επειδή είναι ο μόνος που γνωρίζω από παλιά και είναι εξαιρετικός. Έχω δει τους Τερ Στέγκεν και Μπράβο να αγωνίζονται, αλλά δεν τους έχω μάθει ακόμα προσωπικά. Είμαι βέβαιος όμως πως θα είναι πολύ καλοί για εμάς. Θα τους δω όλους πολύ καλά και μετά θα πάρω την απόφασή μου. Δεν υπάρχει βιασύνη, είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τρεις γκολκίπερ με τόση ποιότητα».

Για τον Ντάνι Άλβες: «Έχει συμβόλαιο με την ομάδα και ανέκαθεν ως Μπαρτσελόνα θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους σε κάθε θέση. Έχει κάνει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια για την Μπάρτσα και έχει αποκτήσει το δικαίωμα να παίρνει τις καλύτερες αποφάσεις που θεωρεί για το μέλλον του. Πρέπει να πάρει μια απόφαση. Για την ώρα, τον υπολογίζουμε κανονικά διότι αποτελεί μέλος της ομάδας μας».

Για τον Λουίς Σουάρες: «Ιδανικά θα θέλουμε να έχουμε όλους τους παίκτες μαζί μας απ’ την πρώτη μέρα, αλλά ξέραμε εξ’ αρχής την κατάσταση του Λουίς Σουάρες όταν τον αποκτήσαμε. Ελπίζουμε ακόμα πως ενδεχομένως υπάρξει κάποια αλλαγή, αλλά ακόμα κι αν παραμείνει η ποινή ως έχει, δεν θα είναι σε καμία περίπτωση τραγωδία. Μην ξεχνάμε πως έχουμε αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές. Η περίοδος είναι μεγάλη και θα υπάρξουν ευκαιρίες για όλους, οπότε δεν αποτελεί για εμάς δικαιολογία η τιμωρία του».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr