Home SPORTS NEWS Ακόμα… πανηγυρίζουν στην Σέλτικ

Ακόμα… πανηγυρίζουν στην Σέλτικ


Η Σέλτικ μπήκε τελικά στην κληρωτίδα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και στη Γλασκώβη ακόμα… πανηγυρίζουν για την απίστευτη γκάφα της Λέγκια με την χρησιμοποίηση τιμωρημένου παίκτη στη μεταξύ τους ρεβάνς για τον γ’ προκριματικό γύρο, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της ομάδας της Βαρσοβίας από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Από την Πέμπτη έγινε γνωστό ότι η πειθαρχική Επιτροπή της UEFA ξεκίνησε έρευνα για την αντικανονική συμμετοχή στο δεύτερο παιχνίδι των δυο ομάδων του Μπάρτοζ Μπερεζίνσκι. ο οποίος είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές εξαιτίας της αποβολής του στο περσινό ματς  κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο παίκτης δεν αγωνίστηκε στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Σεντ Πάτρικς (β’ προκριματικός γύρος) ούτε στον πρώτο αγώνα κόντρα στη Σέλτικ στην Βαρσοβία. Ο Μπερεζίνσκι μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στους Σκωτσέζους με τρία λεπτά να απομένουν για τη λήξη του.
Όπως ανακοίνωσε η UEFA, ο παίκτης δεν ήταν εγγεγραμμένος στη λίστα της ομάδας του για τα παιχνίδια με την Σέντ Πάτρικς και επομένως η μη συμμετοχή του σε αυτά, δεν μέτρησε. Στον πρώτο αγώνα με την Σέλτικ δεν έπαιξε και έτσι έπρεπε να ήταν εκτός αποστολής και για το ματς στην Σκωτία, λόγω της ποινής του…

Μπορεί λοιπόν στον αγωνιστικό χώρο η Λέγκια Βαροβίας να νίκησε δίκαια και τις δύο φορές τη Σέλτικ (2-0 εκτός, 4-1 εντός), αλλά η Σέλτικ συμμετείχε τελικά στην κλήρωση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπήκε στους δυνατούς στο γκρουπ των πρωταθλητών (στέλνοντας την Λουντόγκορετς στους αδύνατους) και θα παίξει τελικά με την Μάριμπορ. Η Λέγκια συμμετείχε στην κλήρωση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και θα παίξει με την Ακτόμπε…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr