Home SPORTS NEWS Απόδραση… για την Μπαρτσελόνα (Video)

Απόδραση… για την Μπαρτσελόνα (Video)


Είχε… Άγιο η Μπαρτσελόνα στο «Μαδριγάλ», αλλά κατάφερε να νικήσει με 1-0 με γκολ στο 82’ από τον Σάντος, μετά από μαγική ενέργεια του Μέσι! Έπαιξε ο Νεϊμάρ (μετά τον τραυματισμό του) ως αλλαγή, τρία δοκάρια είχε το «κίτρινο υποβρύχιο»! Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν το 2Χ2, ενώ η γηπεδούχος γνώρισε την πρώτη ήττα και έμεινε στους τρεις πόντους.

Η «Μπάρτσα» είχε κατοχή, αλλά δεν έκανε πολλές φάσεις. Στις δύο καλύτερες περιπτώσεις σε σουτ των Πέδρο και Μέσι, ο Ασένχο… έβγαλε τις φάσεις, με τη βοήθεια του δοκαριού στη δεύτερη περίπτωση).
Η Μπαρτσελόνα σώθηκε σε δοκάρι του Ματιέ, ενώ στο 59’ μπήκε στον αγώνα ο Νεϊμάρ και η πίεση των «μπλαουγκράνα» συνεχίστηκε… Ο Βραζιλιάνος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε…

Στο 81’ σουτ του Πίνα σταμάτησε στο δοκάρι. Κάπου… εκεί και συγκεκριμένα στο 82’ πήρε την κατάσταση πάνω του ο Μέσι! Ο Αργεντινός, μετά από πολύ ωραία ενέργεια, έδωσε σχεδόν έτοιμο γκολ στον Σάντρο, που πέτυχε το 1-0 με ευκολία. Λίγο πριν από τη λήξη ο Τζιοβάνι είχε νέο δοκάρι με σουτ για την Βιγιαρεάλ!

Οι συνθέσεις
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Μουσάκιο, Βίκτορ Ρουίζ, Κόστα (59’ Παουλίστα), Πίνα, Μπρούνο, Τριγκέρος, Κάνι (69’ Εσπινόσα), Τζιοβάνι, Σερίσεφ (64’ Βιέτο).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Ματιέ, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ραφίνια (74΄Τσάβι), Πέδρο (70’ Σάντρο), Μέσι, Μουνίρ (59’ Νεϊμάρ).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr