Home SPORTS NEWS Εκτός ο Φαλκάο, κόλλησε… η Μονακό

Εκτός ο Φαλκάο, κόλλησε… η Μονακό


Κάτι δεν πάει… καλά στην Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ! Η ομάδα του πριγκιπάτου είχε νέα απώλεια στο Σαμπιονά, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Λιλ εντός, με τον Ρανταμέλ Φαλκάο (έδωσε τη νίκη στην ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική) να μένει εκτός την τελευταία στιγμής (ήταν στις κερκίδες) αφού είναι υπό παραχώρηση! Έτσι, η Μονακό έμεινε στους τέσσερις βαθμούς, ενώ η Λιλ παρέμεινε αήττητη (2-2-0).

Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε μόλις στο 18’ με τον Νολάν Ρου και οι «λιλουά» διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, η γηπεδούχος πίεσε και ισοφάρισε με τον Μπερμπάτοφστο 61’. Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις με τον Φαλκάο με τα τελευταία δημοσιεύματα να αναφέρουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι!

Οι συνθέσεις
ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο (77′ Ντιράρ), Ράτζι, Ρικάρντο Καρβάλιο, Κουρζαουά, Τουλαλάν, Ζοάο Μοουτίνιο, Κοντογκμπιά (88′ Οκάμπος), Φερεϊρά Καρασκό, Ζερμέν (46′ Μαρτιάλ), Μπερμπάτοφ.
ΛΙΛ: Ενιεάμα, Κορσιά, Κιερ, Ρόζεναλ, Σουαρέ, Μαβουμπά, Ντελαπλάς, Γκουέγ, Μάρκος Λόπες (78′ Μπαλμόν), Ράιαν Μέντες (68′ Ροντελέν), Ρου.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr