Home SPORTS NEWS Φαν Γκάαλ: «Κάντε υπομονή…»

Φαν Γκάαλ: «Κάντε υπομονή…»


Από τον απίστευτο διασυρμό από την Μ.Κ. Ντονς με το ντροπιαστικό 4-0 για τον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ προσπαθούν να συνέλθουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Λουίς Φαν Γκάαλ ζήτησε από τον κόσμο πίστωση χρόνου για να δημιουργήσει την ομάδα που οι φίλοι του συλλόγου ονειρεύονται…

«Είναι δύσκολο για τους φιλάθλους μας να πιστέψουν στη νέα αγωνιστική φιλοσοφία, αλλά πρέπει να το κάνουν επειδή είμαι εδώ για να χτίσω μια νέα ομάδα κι αυτό δεν γίνεται ούτε σε ένα μήνα, ούτε καν σε έναν χρόνο», υπογράμμισε ο Ολλανδός τεχνικό και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ απογοητευτικός ο αποκλεισμός μας, αλλά ελπίζω να διατηρήσουν την αισιοδοξία τους για την ομάδα μας. Ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε»!

Ο κόσμος της ομάδας είναι απογοητευμένος, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ένα βαθμό σε δύο αγώνες στη φετινή πρέμιερ λιγκ. Την Τρίτη το βράδυ ήρθε και ο ταπεινωτικός αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ Αγγλίας από την ΜΚ Ντονς (παίζει στην Α’ Αγγλίας)!

Όλα αυτά λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου (Ντι Μαρία), με αποτέλεσμα ο Ολλανδός τεχνικός της ομάδας να βρίσκεται σε άβολη θέση!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr