Home SPORTS NEWS Με show Ρονάλντο «βασίλισσα» στο Κάρντιφ (video)

Με show Ρονάλντο «βασίλισσα» στο Κάρντιφ (video)


Η Ρεάλ κατέκτησε το 2ο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ της ιστορίας της νικώντας τη Σεβίλλη με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο (2-0).Μετά από 12 χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (δεύτερο στην ιστορία της) νικώντας την Σεβίλλη με 2-0.

Τα δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο έκριναν την αναμέτρηση, ενώ ξεχώρισαν οι Μπέιλ, Ροντρίγκες και Κασίγιας . Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για ωραίο ποδόσφαιρο τη σεζόν που έρχεται.Α’ Ημίχρονο: Με Χάμες Ροντρίγκες και Τόνι Κροος στην αρχική ενδεκάδα ο Αντσελότι παρέταξε το εφετινό 4-2-3-1 που θα ακολουθήσει η Ρεάλ τη φετινή σεζόν. Πολύ κινητικοί οι Μπέιλ και Κριστιάνο, πήραν βοήθειςς από Κοεντράο (κυρίως) και Καρβαχάλ για να παίξουν αρκετά από τα άκρα, βρίσκοντας ρήγματα από νωρίς στην καλοστημένη άμυνα της Σεβίλλης. Ο Χάμες Ροντρίγκες δημιούργησε την πρώτη καλή καλή στιγμή από αριστερά με τον Μπέτο να αποκρούει την προβολή του Μπέιλ (18′).

Στο 20’ο Κασίγιας έδιωξε το σουτ του Βιτόλο, ενώ στο 22′ από την σέντρα σουτ του Κοεντράο η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Φάτσιο ανέκοψε την πορεία της προς τα δίχτυα με κεφαλιά απομάκρυνση πάνω στη γραμμή. Η Σεβίλλη ήταν ταμπουρωμένη και έψαχνε την αντεπίθεση ωστόσο η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί. ο Ρονάλντο (27′) βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μπέτο, ο οποίος έδιωξε σωτήρια, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα οι Σεβιλλιάνοι δεν μπόρεσαν να αποφύγουν το γκολ. Η εξαιρετική σέντρα του Μπέιλ βρήκε στν κίνηση τον Κριστιάνο,ο οποίος νίκησε τον Μπέτο για το προβάδισμα της Ρεάλ.

Η Σεβίλλη είχε την μεγάλη ευκαιρία να απαντήσει (34′). Από το λάθος του Ράμος ο Καρίσο βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κασίγιας, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ έδιωξε το σουτ.Β’ Ημίχρονο: Το γρήγορο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο τελείωσε την όποια υπόνοια ότι η Σεβίλλη μπορούσε να κοντράρει την Ρεάλ. Ο Πορτογάλος πήρε την μπάλα από τον Μπενζεμά και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα με δυνατό σουτ. Προσωπικό τέρμα το δεύτερο στην αναμέτρηση. Αυτό το τέρμα μάλλον έριξε τον ρυθμό και σίγουρα ελαχιστοποίησε τη διάθεση της Σεβίλλης να κυνηγήσει κάτι από το ματς. Τα σουτ του Μπενζεμά στο 64′ και του Ροντρίγκες στο 67′ ήταν οι καλύτερες στιγμές της Ρεάλ που ακολούθησαν. Πάντως, απελευθερωμένοι πια από το οποίο άγχος για την αναμέτρηση, οι παίκτες του Αντσελότι αναπτύχθηκαν εντυπωσιακά σε αρκετές περιπτώσεις και σίγουρα το πρόσημο της Ρεάλ για το συγκεκριμένο ματς ήταν θετικό σε όλους τους τομείς. Στο 89′ ο Κρισόβιακ απέιλησε την εστία των Μαδριλένων αλλά ο Κασίγιας έδειξε και πάλι τα αντανακλαστικά του διώχνοντας σε κόρνερ. Το τελευταίο 5λεπτο του παιχνιδιού ήταν το μοναδικό διάστημα στο ματς που η Ρεάλ το πέρασε αμυνόμενη. Το ξύπνημα της Σεβίλλης ήταν σίγουρα ετεροχρονισμένο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο (84′ Μαρσέλο), Καρβαχάλ, Κρόος, Χ. Ροντρίγκες (72′ Ίσκο), Μπέιλ, Μόντριτς (86′ Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο, Μπενζεμά.Σεβίλλη: Μπέτο, Φάσιο, Φ. Ναβάρο, Παρέχα, Κόκε (84′ Φιγκέιρας), Κριτσόβιακ, Καρίσο, Σουάρες (78′ Ρέγες), Βιτόλο, Παρέου (66′ Άσπας), Μπάκα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr