Home SPORTS NEWS Ντεμπούτο για Μανωλά, νίκη η Ρόμα

Ντεμπούτο για Μανωλά, νίκη η Ρόμα


Με τον Κώστα Μανωλά να κάνει ντεμπούτο και να είναι στην ενδεκάδα μαζί με τον Βασίλη Τοροσίδη, η Ρόμα ξεκίνησε με το δεξί το «καμπιονάτο», καθώς κατάφερε να νικήσει με 2-0 την Φιορεντίνα-αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ-στο «Ολύμπικο».

Η Ρόμα ήταν καλύτερη και δίκαια έφτασε στην επικράτηση με γκολ από τον Ναϊνκολάν στο 28’ και από τον Ζερβινιο στο 90’+3. Οι «βιόλα» θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στο αλλά τη μία ο Ίλιτσιτς σημάδεψε δοκάρι στο 61’ και στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντε Σάνκτις είπε «όχι» στον Μπαμπάκα!

Ο Κώστας Μανωλάς αποθεώθηκε και έγινε αλλαγή στο 67’, όταν και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Κεϊτά …

Οι συνθέσεις
ΡΟΜΑ (4-3-3): Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης, Μανωλάς (67′ Κεϊτά), Αστόρι, Κόουλ, Πιάνιτς, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Ιτούρμπε (77′ Λιάγιτς), Τότι (70′ Φλορέντζι), Ζερβίνιο.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (4-4-2): Νέτο, Ροντρίγκεζ, Τόμοβιτς, Σάβιτς, Αλόνσο, Πιζάρο, Βαλέρο, Βάργκας (72’ Ακουιλάνι), Μπριγιάντε (35’ Ίλισιτς), Γκόμες, Μπαμπακάρ (63’ Χοακίν).

Κώστας Μανωλάς και Βασίλης Τοροσίδης ήταν στην ενδεκάδα της Ρόμα στο μεγάλο ματς με την Φιορεντίνα για το καμπιονάτο και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία με τους δυο Έλληνες άσους να φορούν μαζί τη φανέλα των «τζιαλορόσι» σε επίσημο ματς. Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο ο Μανωλάς, όσο και ο «Τόρο» αποθεώθηκαν κατά την ανάκρουση των ονομάτων τους! Το ίδιο συνέβη και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα!

Την ίδια ώρα, ο Χοσέ Χολέμπας ήταν στα επίσημα του «Ολίμπικο» για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της νέας του ομάδας κόντρα στη Φιορεντίνα. Ο διεθνής άσος κάθεται ακριβώς δίπλα στο γενικό διευθυντή του συλλόγου, Μάουρο Μπαλντισόνι ο οποίος τον ξενάγησε πρώτα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Ακούστε εδώ στα πρώτα δευτερόλεπτα την αποθέωση για τον Κώστα Μανωλά…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr