Home SPORTS NEWS Ανακοίνωσε… Ινδία και ο Ανελκά (pics)

Ανακοίνωσε… Ινδία και ο Ανελκά (pics)


Λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του στην Κινσάσα (πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό), ο Νικολά Ανελκά ανακοίνωσε και αυτός πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία και στην Μουμπάι Σίτι!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στη Μουμπάι Σίτι και είμαι εκστασιασμένος που θα αγωνιστώ στο ινδικό πρωτάθλημα», έγραψε ο πρώην διεθνής άσος στο «Twitter».

Να αναφέρουμε πως στην Ινδία εύποροι επιχειρηματίες δημιούργησαν μια νεοσύστατη λίγκα (οι αγώνες θα διαρκέσουν τρεις μήνες) και έχουν προσελκύσει πολλά μεγάλα ονόματα που είναι στην Δύση της καριέρα τους. Στην Ινδία έχουν πάει και γνωστοί προπονητές.

Για τον Ανελκά να αναφέρουμε πως είχε αποτυχημένο πέρασμα πέρυσι από την Αγγλία και τη Γουέστ Μπρομ., ομάδα από την οποία έφυγε, όταν τιμωρήθηκε και για αντισημιτικό χαιρετισμό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανελκά είχε βρεθεί κοντά στη Σταντάρ Λιέγης πριν λίγο καιρό, αλλά τελικά η μεταγραφή του δεν προχώρησε, ενώ το καλοκαίρι τα βρήκε σε όλα με την Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά η μεταγραφή ακυρώθηκε…

Ο Ανελκά στην Κινσάσα είχε την ευκαιρία να τα πει και με παιδιά…

View image on Twitter

View image on Twitter

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr