Home SPORTS NEWS ΑΝτίναμος και ήττα 2-1 (video)

ΑΝτίναμος και ήττα 2-1 (video)


Εμφανώς ανώτερη από τον Παναθηναϊκό η Ντιναμό Μόσχας επικράτησε 2-1 του Τριφυλλιού στη Λεωφόρο. Οι Πράσινοι ήταν μαχητικοί αλλά με εξαίρεση ένα δεκαπεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν χειρότεροι από τη ρωσική ομάδα.

Α’ ημίχρονο: Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε χωρίς σέντερ φορ με τον Ντίνα στην κορυφή και ένα σύστημα 4-3-3. Διάταξη που φάνηκε να μην βρίσκει ιδιαίτερη εφαρμογή με τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Η Ντιναμό με 4-2-3-1 πήρε τον απόλυτο έλεγχο στη μεσαία γραμμή και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο δύο προβλήματα του Τριφυλλιού. Το πρώτο ένα κενό στον άξονα όπου μόνο ο Λαγός λειτουργούσε στο ανασταλτικό σκέλος. Συνέπεια αυτού ήταν η Ντιναμό να αναπτύσσεται με ευκολία, ειδικά όταν έχανε τη μπάλα ο Παναθηναϊκός. Το δεύτερο αφορούσε τη δεξιά πλευρά του Τριφυλλιού με τον Τριανταφυλλόπουλο να έχει σοβαρά προβλήματα με τον Ντζούντζακ αλλά και τον Ιόνοφ που άλλαζε πλευρά για να βοηθήσει. Επιθετικά ο Παναθηναϊκός ήταν ακίνδυνος. Το γκολ του Κοκόριν στο 40ό λεπτό έδειξε να αποδίδει δικαιοσύνη για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο: Η Ντιναμό μπήκε δυνατά και κατάφερε στο 49′ να ζευγαρώσει τα γκολ της με δράστη τον Ιόνοφ που βρέθηκε αφύλαχτος στη μικρή περιοχή του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε ένα εφιαλτικό δεκάλεπτο για τον Παναθηναϊκό με τους παίκτες του να έχουν χάσει την ψυχολογία και να δείχνουν ένα σύνολο χωρίς αρχή και τέλος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Ντιναμό έχασε ευκαιρίες αλλά δεν «σκότωσε» το Τριφύλλι. Ο Αναστασίου προσπάθησε να ταράξει τα νερά βάζοντας έναν χαφ τον Δώνη στη θέση του επιθετικού Κλωναρίδη, δίχως να αλλάζει το 4-3-3. Ο Δώνης έδωσε πνοή και στο 64′ ήρθε η μείωση του σκορ σε φάολ του Νάνο και γυριστή κεφαλιά του πιο κοντού παίκτη της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού, του Ντίνα! Οι Πράσινοι είχαν ένα δυνατό δεκάλεπτο, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την ψυχολογία. Θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν αν και κάθε αντεπίθεση της Ντιναμό «μύριζε» γκολ. Οι Ρώσοι άλλωστε είχαν δύο δοκάρια, από ένα σε κάθε ημίχρονο. Τελικώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «παγώσουν» το ρυθμό και να κρατήσουν τη νίκη.

Καλή η διαιτησία του Ορσάτο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός (76′ Πέτριτς), Ζέκα, Πράνιτς(80′ Κουτρουμπής), Ντίνας, Καρέλης, Κλωναρίδης (57′ Δώνης).

Ντιναμό Μόσχας: Γκαμπούλοφ, Μπούτνερ (62′ Γκρανάτ), Σάμπα, Ντούγκλας, Μανόλεφ, Νομπόα, Γιουσούποφ, Ντζούντζακ, Ιόνοφ, Κουράνι (90’+3′ Προυντνίκοφ), Κοκόριν (85′ Χουμπόκαν)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr