Home SPORTS NEWS Ελληνοκύπριος σε σύλλογο στα κατεχόμενα! (pics)

Ελληνοκύπριος σε σύλλογο στα κατεχόμενα! (pics)


Ελληνοκύπριος ποδοσφαιριστής-για πρώτη φορά-υπέγραψε συμβόλαιο σε ομάδα των κατεχόμενων και θα συνεχίσει την καριέρα του στο ψευδοκράτος.
Συγκεκριμένα, ο 35άχρονος Δημήτρης Βασιλείου, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της κατεχόμενης Κυθρέας, που φέρει το όνομα Değirmenlik! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο συγκεκριμένος παίκτης έχει αγωνιστεί στην Ομόνοια Αραδίππου, στον Ερμή Αραδίππου καθώς επίσης και σε άλλες ομάδες μικρότερων κατηγοριών στην Κύπρο.
Όπως είπαμε, πρόκειται για την πρώτη μετεγγραφή Κύπριου ποδοσφαιριστή σε ομάδα των κατεχομένων!

Ο Δημήτρης Βασιλείου πήγε μάλιστα μέχρι και στα γραφεία της ψευδοομοσπονδίας ποδοσφαίρου των κατεχομένων, με τον πρόεδρο Χασάν Σέρτογλου να τον υποδέχεται και να του εύχεται καλή επιτυχία. Οι Τούρκοι αναφέρουν πως πρόκειται για μία ενέργεια που ενισχύει τις προσπάθειες για να λυθεί το κυπριακό ζήτημα, κάνοντας βέβαια λόγο για δυο κράτη! Ο 35άχρονος παίκτης έκανε και αυτός δηλώσεις. Τόνισε πως οι εγκαταστάσεις της ομάδας του είναι πολύ καλές. Το θέμα έχει θορυβήσει την κυπριακή πλευρά και αναμένουμε να δούμε εάν θα υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση…

Ο Δημήτρης Βασιλείου στα γραφεία της ψευδοομοσπονδίας ποδοσφαίρου των κατεχομένων, με τον πρόεδρο Χασάν Σέρτογλου

Ο 34άχρονος μέσος μίλησε και σε Τούρκους δημοσιογράφους του ψευδοκράτους

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr