Home SPORTS NEWS «Γκέλα» η Ατλέτικο, γκολάρα η Θέλτα (video)

«Γκέλα» η Ατλέτικο, γκολάρα η Θέλτα (video)


Η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Μάριο Μάντζουκιτς εκτός, λόγω της επέμβασης στην μύτη του, άφησε… δυο βαθμούς εντός έδρας (2-2) με την Θέλτα για την 4η αγωνιστική, με την φιλοξενούμενη να ανοίγει το σκορ με ένα απίθανο γκολ!

Οι «ροχιμπλάνκος» έφεραν την 2η ισοπαλία στην Πριμέρα Ντιβιζόν (2-2-0), μετά την ήττα τους από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Βίγκο έμεινε και αυτή αήττητη και έφερε την 3η σερί ισοπαλία (1-3-0).

Για την Ατλέτικο σκόραραν μάλιστα δυο αμυντικοί! Η φιλοξενούμενη κατάφερε να σκοράρει στο «Βιθέντε Καλντερόν» στο 19’, μ’ ένα πολύ όμορφο τέρμα. Ο Πάμπλο Ερνάντεθ σκόραρε με… απίθανο γυριστό τακουνάκι. Τελικά η Ατλέτικο… απάντησε άμεσα! Ο Μιράντα ισοφάρισε με προβολή στο 31’, και ο Γκοντίν με φοβερή κεφαλιά στο 41’ έδωσε προβάδισμα στην Ατλέτικο με 2-1. Τελικά, η Θέλτα ισοφάρισε με τον Νολίτο, ο οποίος έκανε το 2-2 με πέναλτι στο 53’. Στη συνέχεια η Ατλέτικο πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει…

Οι συνθέσεις
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (4-4-2): Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Ανσάλντι, Τουράν, Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε, Χιμένεθ (82′ Τσέρτσι), Γκριεζμάν (69′ Γκαρθία).
ΘΕΛΤΑ (4-3-3): Άλβαρες, Μάγιο, Καμπράλ, Φοντάς, Πλάνας, Λόπες (46′ Νολίτο), Ραντόγια, Κρον-Ντέλι (89′ Χονί), Ορεγιάνα, Ερνάντες (71′ Γκόμες), Λαριβέι.

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr