Home SPORTS NEWS Η selfie και η… παραμονή Λάμπαρντ (pics)

Η selfie και η… παραμονή Λάμπαρντ (pics)


Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ στην Αγγλία τις τελευταίες μέρες, καθώς λίγο μετά τογκολ που πέτυχε κόντρα στην πρώην… αγαπημένη του, Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως θα παραταθεί για λίγες εβδομάδες ο δανεισμός τους στους «πολίτες» από την Νιού Γιόρκ Σίτι, ομάδα στην οποία ανήκει.

Επίσης, στον αγώνα με την Σέφιλντ Γουέν. (7-0), ματς στο οποίο η πρωταθλήτρια Αγγλίας σκόραρε όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Φρανκ Λαμπάρντ να πετυχαίνει δυο τέρματα, έναν νεαρός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλει μαζί του selfie… Με τον… πιτσιρικά να «σπάει» τα μέτρα ασφαλείας και να συλλαμβάνεται, ώστε να οδηγηθεί εκτός γηπέδου.

Σε ότι αφορά στην παραμονή του 36άχρονου πρώην διεθνή Άγγλου μέσος στη Μάντσεστερ Σίτι να θυμίσουμε πως παραχωρήθηκε δανεικός για έξι μήνες στους «πολίτες» Νιού Γιόρκ Σίτι. Αυτή η περίοδος τελειώνει κανονικά στις αρχές του 2015 αλλά σύμφωνα με τους πρωταθλητές Αγγλίας. ο Λάμπαρντ θα παραμείνει και ολόκληρο τον Γενάρη στη Σίτι…

Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, κανονικά έπρεπε να μεταβεί στις ΗΠΑ στις αρχές του νέου χρόνου, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας του στο νέο πρωτάθλημα MLS, οι δύο πλευρές έκριναν ότι είναι καλύτερο να μείνει για ακόμα λίγο χρονικό διάστημα στο Μάντσεστερ
Αυτό σημαίνει πως μπορεί να αγωνιστεί ξανά κόντρα στην Τσέλσι και στις 31/01 για την Πρέμιερ Λιγκ και να επιστρέψει ως αντίπαλος τούτη τη φορά στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!
Να θυμίσουμε πως στο ντέρμπι των δυο ομάδων την προηγούμενη Κυριακή στο Μάντσεστερ, ο Λάμπαρντ μπήκε αλλαγή και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης της Σίτι, αλλά αρνήθηκε να το πανηγυρίσει. Ο κόσμος της Τσέλσι αποθέωσε μάλιστα τον 36άχρονο παίκτη, τόσο όταν μπήκε αλλαγή, όσο και στο τέλος του αγώνα, παρότι αυτός είχε σκοράρει κόντρα στους «μπλε». Βλέπετε, έπαιζε στην Τσέλσι 13 χρόνια, κατακτώντας τρόπαια, όντας και αρχηγός. Τώρα είναι πιθανό να παίξει ως αντίπαλος της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ»-πρώτη φορά ως αντίπαλος-εκεί όπου αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι ποδοσφαιριστές των «μπλε».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr