Home SPORTS NEWS Οι τελευταίες μεταγραφές…

Οι τελευταίες μεταγραφές…


Τελευταία μέρα των μεταγραφών ήταν η Δευτέρα (για μην ελεύθερους παίκτες) και σε όλη την Ευρώπη οι ομάδες έκαναν τις τελευταίες κινήσεις τους! Πολλές προκάλεσαν έκπληξη. Το pamesports.gr… μάζεψε τις περισσότερες μεταγραφές και σας τις παρουσιάζει

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε επίσημα τον Χαβιέρ «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες. Η «βασίλισσα» πήρε δανεικό τον διεθνή άσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για έναν χρόνο… Μπήκε και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι! Ο Μεξικανός διεθνής επιθετικός δεν είχε θέση βασικού στους «κόκκινους διαβόλους», μετά και την επικείμενη έλευση του Ρανταμέλ Φαλκάο . Ο Κάρλο Αντσελότι τον προορίζει για αναπληρωματικό του Καρίμ Μπενζεμά στη «βασίλισσα»…
****
Η Μίντλεσμπρο έκανε σημαντική κίνηση και απέκτησε τελικά τον Γέλε Βόσεν ο οποίος είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό. Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε τον δανεισμό του από την Γκενκ. Πολλές ομάδες ήθελαν τον παίκτη, αλλά η Γκενκ είχε υψηλές απαιτήσεις. Η αγγλική ομάδα τον πήρε δανεικό. Ο 25άχρονος άσος έκανε πέρυσι την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, με 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά μετράει 105 γκολ σε 244 εμφανίσεις στο Βέλγιο. Με την εθνική ομάδα έχει 2 γκολ και 12 ματς.
****

Ο Εμιλιάνο Ινσούα, το όνομα του οποίου γράφτηκε και για τον Ολυμπιακό, παραχωρήθηκε δανεικός στην Ράγιο Βαγεκάνο από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
****

Θρίλερ με τον Ντάνι Γουέλμπεκ στην Αγγλία! Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το «BBC», η Άρσεναλ συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του διεθνούς άσου έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ! Οι Λονδρέζοι νωρίτερερα είχαν διαψεύσει ρεπορτάζ του «Skysports», σύμφωνα με το οποίο ο παίκτης πέρασε ιατρικές εξετάσεις στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ.
Την ίδια ώρα, οι «κανονιέρηδες» επιβεβαίωσαν πως ο Ιάπωνας Ρίο Μιγιαΐτσι παραχωρήθηκε δανεικός για 1 χρόνο στην Τβέντε.
****

Οι άνθρωποι της Νάπολι επιβεβαίωσαν την παραχώρηση των Γκόραν Πάντεφ και Μπλερίμ Τζεμαϊλί στην Γαλατά. Οι δυο παίκτες από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Τουρκίας! Τους ήθελε ο Τσέζαρε Πραντέλι!
****

Στη Γουέστ Χαμ με τη μορφή δανεισμού από την Μαρσέιγ για ένα χρόνο θα παίξει ο Μοργκάν Αμαλφιτανό. Ο Γάλλος μέσος είχε απασχολήσει στο παρελθόν και τον Ολυμπιακό…
****

Η Μίλαν απέκτησε τον 25άχρονο Ιταλό Τζιάκομο Μποναβεντούρα. Έδωσε 5 εκ. ευρώ (+2.000.000 μπόντους) στην Αταλάντα.
****
Στην Μαρσέιγ θα συνεχίσει την καριέρα του ο 19χρονος Βραζιλιάνος, Ντοριά Μασέδο.

****

Παίκτες της Γαλατασαράι θα πρέπει να θεωρούνται ο Γκόραν Πάντεφ και Μπλερίμ Τζεμαίλι, αφού οι δυο άσοι είναι στην Τουρκία για να ολοκληρώσουν τις επαφές με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Τους ήθελε και τους δυο ο Τσέζαρε Πραντέλι!
****

Τρείς μήνες κράτησε ο δανεισμός του Σαφίρ Ταϊντέρ στη Σαουθάμπτον από την Ίντερ, καθώς οι «Άγιοι» ανακοίνωσαν τον τερματισμό του και έτσι ο 22άχρονος μέσος επιστρέφει στην Ιταλία.
Ο διεθνής άσος δεν έπαιξε στα τρία ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν έβλεπε… προοπτική και έτσι ζήτησε να φύγει.
Ο Αλγερινός παίκτης θα επιστρέψει στην ιταλική ομάδα. Αυτό το γεγονός δεν επηρεάζει τον δανεισμό του Πάμπλο Οσβάλντο στους «νερατζούρι» από τον αγγλικό σύλλογο.
****

Στο Αμβούργο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζούλιαν Γκριν της Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι δυο σύλλογοι συμφώνησαν για το μονοετή δανεισμό του 19χρονου μεσοεπιθετικου.
Ο νεαρός Αμερικανός μεσοεπιθετικός στο Μουντιάλ της Βραζιλίας έγινε ο νεότερος παίκτης που σκοράρει σε τελική φάση διοργάνωση για την χώρα του.
Πέρυσι με τους Βαυαρούς είχε 24 συμμετοχές (η μία στο Τσάμπιονς Λιγκ), έχοντας σκοράρει 15 φορές και μοιράσει 8 ασίστ…
****

Πολύ σημαντική κίνηση έκανε η Μάιντς, καθώς πήρε τον Γιόνας Χόφμαν παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Ντόρτμουντ.
Ο 22άχρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός έχει βγει από τις ακαδημίες των Βεστφαλών και δόθηκε δανεικός για να πάρει παιχνίδια.
****

Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε επίσημα την μεταγραφή του Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος επέστρεψε… σπίτι του! Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στο Βεστφαλεν, μετά από δυο χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μόνο που με τους «κόκκινους διαβόλους» δεν είχε την πορεία που ήθελε… Πέρσι είχε 18 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ.
Τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ιάπωνα και τελικά κατάφεραν να τον κάνουν ξανά δικό τους!
Ο Καγκάβα υπέγραψε συμβόλαιο με τους Κυπελλούχους Γερμανίας ως τον Ιούνιο του 2018. Το κόστος της μεταγραφής έφτασε περίπου 7 εκ. ευρώ.
****

Παίκτης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι πλέον ο Σλόπονταν Μεντόγιεβιτς. Ο 23χρονος μέσος που αποκτήθηκε από τη Βολφσμπούργκ πέρασε ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα. Πήρε τη φανέλα με το νούμερο 25.
Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι τριετούς διάρκειας, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα είναι περίπου 2 εκ. ευρώ.
Οι «λύκοι» απέκτησαν τον παίκτη από την Βοϊβοντίνα το 2012. Από τότε αγωνίστηκε στην Μπουντεσλίγκα σε 28 παιχνίδια.
****

Στην Μίλαν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Τζόναθαν Μπιαμπιανί, καθώς οι «ροσονέρι» συμφώνησαν με την Πάρμα, δίνοντας χρήματα (περίπου 5 με 6 εκ. ευρώ) και τον Κρίστιαν Τζακάρντο για να κάνουν δικό τους τον 26άχρονο εξτρέμ! Ο Γάλλος παίκτης αναμένεται τις επόμενες ώρες να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.
-Η Μίλαν παίρνει και τον Μάρκο Φαν Χίνκελ, που είναι στην Ιταλία και περνάει ιατρικές εξετάσεις. Ο Ολλανδός μέσος μετακομίζει στην Ιταλία από την Τσέλσι …
****

H Χαλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άμπελ Ερνάντες από την Παλέρμο για τα επόμενα τρία χρόνια, με τις «τίγρεις» να κάνουν ρεκόρ στην ιστορία τους με τα χρήματα που έδωσαν για τον διεθνή Ουρουγουανό άσο. Ο 24άχρονος επιθετικός ήταν μάλιστα και στην αποστολή της «αλμπισελέστε» στο πρόσφατο Μουντιάλ…
****

O Aλέσιο Τσέρτσι πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώθηκε επίσημα από την Ατλέτικο Μαδρίτης!
****

Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού μέσου, Χοσέ Κάνιας, για τα επόμενα 3 χρόνια.
****

Στην Τραμπζονσπόρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκανέζος επιθετικός, Γουαρίς. Οι Τούρκοι έδωσαν ένα ποσό κοντά στα 6.000.000 ευρώ στη Σπαρτάκ Μόσχας.
****

Η Μπέρνλι έκανε γνωστή την απόκτηση του αμυντικού Ναθάνιελ Τσαλόμπα, από την Τσέλσι.
****

Η Ρεμς ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού Νταβίντ Ν’ Γκονγκ.
****

Ο Μπενζαμίμ Σταμπουλί θα φοράει τη φανέλα της Τότεναμ από την επόμενη σεζόν!
****

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου αριστερού μπακ της Νις, Τιμοτέ Κολοτζιετζάκ δίνοντας 3εκ. με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο.
****

Η Χαλ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μοχάμεντ Ντιαμέ για τα επόμενα τρία χρόνια από την Γουέστ Χαμ για 4.500.000 ευρώ!
****

Στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θα αγωνίζεται ο Έλντερ Ποστίγκα, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον σύλλογο.
****

O 23χρονος Νικολά Ιζιμά Μιρέν παραχωρήθηκε δανεικός από τη Μονακό στην Αϊντχόφεν, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.
****

Ο Μπενζαμίμ Σταμπουλί θα φοράει τη φανέλα της Τότεναμ από την επόμενη σεζόν!
****

Την απόκτηση του 22χρονου μέσου, Άνταμ Φόρσο, ανακοίνωσε η Γουίγκαν.
****

Η Εβιάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού Γκαέλ Ζιβέ.
****

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Σεμπάστιαν Κόατες στη Σάντερλαντ, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.
****

Στην Τορίνο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμάουρι.
****

Δεν σταματά τις μεταγραφές η Τραμπζονσπόρ, καθώς στην τουρκική ομάδα πήρε και τον Γκανέζο επιθετικό, Γουαρίς. Οι Τούρκοι έδωσαν ένα ποσό κοντά στα 6.000.000 ευρώ στη Σπαρτάκ Μόσχας.
****

H Νις ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Αλασάν Πλεά της Λιόν
****

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε το δανεισμό του 25χρονου Σλοβένου της Σασουόλο, Γιάσμιν Κούρτιτς για ένα χρόνο!

 

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr