Home SPORTS NEWS Ήττα για Μονακό, ζόρια… για Ζαρντίμ (Video)

Ήττα για Μονακό, ζόρια… για Ζαρντίμ (Video)


Νέα ήττα-μετά από δυο σερί νίκες-γνώρισε η Μονακό στο Σαμπιονά, αφού έχασε με 0-1 εντός από την Νις για την 8η αγωνιστική στο ντέρμπι της νότιας Γαλλίας! Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Λεονάρντο Ζάρντιμ, σε ότι αφορά στην παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας του πριγκιπάτου. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, μετά τον αγώνα τα… έβαλε με την διαιτησία!

Η Μονακό με την νέα ήττα έμεινε στους 10 βαθμούς και στο -6 από την πρωτοπόρο Μαρσέιγ, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο. Από την άλλη, η ομάδα της Νίκαιας με την δεύτερη σερί νίκη και την πρώτη εκτός, ανέβηκε στους 13 πόντους…
Η Νις προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με τον Κάρλος Εδουάρδο και άντεξε έως το τέλος. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 81′ σωστά δεν μέτρησε γκολ της Μονακό, μιας και ο Μπερμπάτοφ, υποδείχθηκε σε αντικανονική θέση.

Μετά τον αγώνα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εξέφρασε έντονα παράπονα για την αντιμετώπιση που έχει η Μονακό από τη διαιτησία στο γαλλικό πρωτάθλημα.
«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, ύστερα από ένα δύσκολο ματς. Ζητάω από τους διαιτητές να σέβονται τη Μονακό, όπως γίνεται και με τις άλλες ομάδες της Ligue 1», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός.
Στη συνέχεια ερωτηθείς για τις αλλαγές που έκανε, ανέφερε: «Θέλαμε περισσότερο βάθος στη μεσαία γραμμή, γι’ αυτό αποφασίσαμε να αντικαταστήσουμε τον Τουλαλάν. Επίσης, αναγκαστήκαμε να βγάλουμε τους Ζερμέν και Καρβάλιο στο ημίχρονο γιατί τραυματίστηκαν. Η Μονακό είναι μία φιλόδοξη ομάδα. Έχουμε τις δικές μας ιδέες και είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Έχουμε μόνο ένα στόχο: Να νικάμε. Και γι’ αυτό δουλεύουμε».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr