Home SPORTS NEWS «Κεραυνός»… και 1-1 στο «Άνφιλντ» (videos)

«Κεραυνός»… και 1-1 στο «Άνφιλντ» (videos)


Με σουτ… κεραυνό από τον Τζαγκιέλκα στο 90’+1 η Έβερτον ισοφάρισε σε 1-1 την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και πήρε τον βαθμό στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης, για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ!    Διαμαρτύρονται και για πέναλτι οι «κόκκινοι». Αποχώρησε τραυματίας με τράβηγμα ο Μιραλάς στο πρώτο ημίχρονο… Η Λίβερπουλ δεν νίκησε για τρίτη σερί αγωνιστική και έχουν 7 βαθμούς, ενώ τα «ζαχαρωτά» με έναν πόντο στα δυο τελευταία της έχουν 6.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε γκολ. Στο 31’ ο Κέβιν Μιράκας σε ντρίμπλα αλά… Ρονάλντο υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και στην συνέχεια αντικαταστάθηκε… Η γηπεδούχος προηγήθηκε στο 65′ με τον αρχηγό, Στίβεν Τζέραρντ, να ανοίγει το σκορ με εκτέλεση φάουλ! Στο 90’+1, μετά από κόρνερ και διώξιμο της άμυνας της Λίβερπουλ, ο Φιλ Γκαγκιέλκα έπιασε τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, και έστειλε τη μπάλα να… γλείψει το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα…

Οι συνθέσεις
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Μανκίγιο, Σκρτελ, Λόβρεν, Αλμπέρτο Μορένο, Χέντερσον, Τζέραρντ, Λαλάνα, Μάρκοβιτς (60′ Κοουτίνιο), Στέρλινγκ, Μπαλοτέλι (88′ Λάμπερτ).
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ (73′ Μπράουνινγκ), Στόουνς, Τζαγκιέλκα, Μπέινς, Μπάρι, ΜακΚάρθι, Μπέσιτς (80′ Ετό), Νέισμιθ, Μιραλάς (31′ ΜακΓκίτι), Λουκακού.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr