Home SPORTS NEWS Σούπερ η Ουντινέζε (Video)

Σούπερ η Ουντινέζε (Video)


Η Ουντινέζε πέτυχε νέα νίκη, αυτή την φορά με «τεσσάρα» (4-2 την Πάρμα στο «Φρίουλι» για την 5η αγωνιστική), με τον Παναγιώτη Κονέ (πρόσφερε… το πρώτο γκολ) και τον Ορέστη Καρνέζη (πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση) να είναι στην ενδεκάδα…

Η γηπεδούχος πέτυχε την 3η σερί νίκη και παρέμεινε στην 3η θέση, ούσα στο -3 από τις Γιουβέντους και Ρόμα . Οι «παρμετζάνι», που έμειναν με 10 παίκτες στο 77’, γνώρισαν την 4η ήττα (1-0-4) και με τρεις πόντους είναι τις τελευταίες θέσεις…
Σ’ ένα ακόμα παιχνίδι την προσπάθεια της Ουντινέζε ηγήθηκε ο Ντι Νατάλε, ο οποίος σκόραρε δυο γκολ στο 28’ και στο 45’. Ο Έλληνας πορτιέρο έκανε τέσσερις πολύ καλές επεμβάσεις. Μαζί με τον Ντι Νατάλε ήταν οι πρωταγωνιστές των γηπεδούχων. Βασικός ήταν και ο Παναγιώτης Κονέ, που έκανε ωραίο γέμισμα στο πρώτο γκολ του Ντι Νατάλε. Ο διεθνής μέσος αντικαταστάθηκε στο 66′ από τον Ντομίτσι. Ο Κονέ δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο 38′.

Η φιλοξενούμενη κατάφερε πάντως να προηγηθεί στο σκορ με τον Μάουρι στο 22′. Ο Ιταλός επιθετικός σούταρε η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και ο Καρνέζης παρά την εκτίναξη δεν μπόρεσε να βγάλει την φάση, να αποκρούσει! Όπως είπαμε, ο Ντι Νατάλε με δυο γκολ, έβαλε την Ουντινέζε μπροστά. Η Πάρμα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 45’+4 με πέναλτι. Ο Κασάνο νίκησε τον Καρνέζη με εκτέλεση α-λα Πανένκα!
Εδώ να αναφέρουμε πως ο Έλληνας πορτιέρο, είχε ενδιάμεσα πραγματοποιήσει δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις στο 30′, σε κοντινή κεφαλιά του Κόντα και σε δυνατό σουτ του Μάουρι, ενώ και στο 44′ έβγαλε πολύ δύσκολη φάση με τον Κασάνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ουντινέζε συνέχισε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κονέ έχασε ευκαιρία στο 49′. Τελικά ο Ερτό σημείωσε στο 58′ το 3-2. Στο 76′ η Πάρμα έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Ακουα είδε την 2η (η πρώτη στο 23’) την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Τερό σκόραρε στο 84’ και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-2…
Ο Καρνέζης είχε πάντως και στο 89’ δύσκολη απόκρουση. Έδιωξε σε κόρνερ δυνατό σουτ του Γκόμπι!

Οι συνθέσεις
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης, Βίντμερ, Ερτό, Ντανίλο, Πίρις, Γκιλιέρμε (87′ Πασκουάλε), Αγκιέμανγκ-Μπάντου, Αλάν, Κονέ (66′ Ντομίτσι), Τερεό, Ντι Νατάλε (71′ Μουριέλ).
ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Πέδρο Μέντες (46′ Σαντακρότσε), Φελίπε, Αλεσάντρο Λουκαρέλι, Γκόμπι, Χορκέρα (65′ Γκαλόπα), Άκουα, Μάουρι, Κόντα, Ντε Τσέλιε (61′ Μπελφοντίλ), Κασάνο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr