Home SPORTS NEWS Τέλος ο Άπια από την Γκάνα…

Τέλος ο Άπια από την Γκάνα…


Χώρισαν οι δρόμοι της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γκάνας με τον Κουέσι Άπια, καθώς μόλις δύο 24ωρα μετά τη δραματική νίκη των «μαύρων αστεριών» εκτός έδρας κόντρα στο Τόγκο για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα (3-2), ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» των δυο πλευρών. Αυτό έγινε μετά από συνάντηση που είχε ο 54άχρονος προπονητής με την Ομοσπονδία την Παρασκευή… Σύμφωνα με τον Τύπο της αφρικανικής χώρας, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίλοβαν Ράγεβατς βρίσκεται πολύ κοντά στο να καλύψει το κενό. Στις αρχές της εβδομάδας φέρεται μάλιστα να συναντήθηκε με τους διοικούντες την ομοσπονδία για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γκάνας και ο προπονητής των “μαύρων αστεριών”, Κουέσι Άπια, συμφώνησαν για την από κοινού λύση της συνεργασίας τους», αναφέρει η ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώθηκαν τα σενάρια των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον παλαίμαχο διεθνή μέσο να απομακρύνεται από τα καθήκοντά του. «Οι δικηγόροι μας θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουν σχετικά με την αποζημίωση του κ. Άπια, που θα προκύψει με βάση το συμβόλαιο της πρόσληψής του. Η ομοσπονδία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Άπια για τις υπηρεσίες του τα δύο τελευταία χρόνια», καταλήγει το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την GFA.

Να υπογραμμίσουμε πως η Γκάνα με τον Κουέσι Άπια (ανέλαβε το 2012) συμμετείχε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, αλλά πήρε την τελευταία θέση στον 7ο όμιλο με έναν βαθμό, παίζοντας με Γερμανία, ΗΠΑ και Πορτογαλία… Επί συνόλου 35 αγώνων πέτυχε 16 νίκες, 9 ισοπαλίες, ενώ ηττήθηκε 10 φορές.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr