Home SPORTS NEWS Φεστιβάλ γκολ από Νεϊμάρ στην Ιαπωνία (video)

Φεστιβάλ γκολ από Νεϊμάρ στην Ιαπωνία (video)

neymarbrazil


Εντυπωσιακή για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό της παιχνίδι ήταν η Βραζιλία που συνέτριψε την Ιαπωνία στη Σιγκαπούρη με 4-0. Λίγες ημέρες μετά την Αργεντινή, η εθνική ομάδα της χώρας του Ανατέλλοντος ηλίου έπεσε θύμα των ορέξεων των παικτών του Ντούνγκα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Νεϊμάρ που πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της Σελεσάο. Ο άσος της Μπαρτσελόνα βρήκε δίχτυα στο 18′, το 48′, το 77 και το 81. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Νεϊμάρ σκοράρει τέσσερις φορές σε ενα ματς με τη Βραζιλία, ενώ έχει άλλες τρεις στην καριέρα του με τη Σάντος . Με αυτό του το επίτευγμα έγινε ο πρώτος Βραζιλιάνος μετά από 25 χρόνια που πετυχαίνει 4 γκολ χωρίς να εκτελέσει πέναλτι. Τότε ήταν ο Καρέκα. Πλέον μετράει 40 γκολ σε 58 εμφανίσεις και είναι 5ος στη σχετική λίστα, 37 πίσω από τονΠελέ και είναι μόλις 22 ετών.

Οι συνθέσεις
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Τζέφερσον, Ντανίλο (46’ Φερνάντες), Μιράντα, Ζιλ, Φιλιπε Λουίς, Λουίς Γκουστάβο (75’ Σόουσα), Ελίας(76’ Κακά), Γουίλιαν (46’ Έβερτον Ριμπέιρο), Όσκαρ (46’ Κουτίνιο), Ντιέγκο Ταρντέλι (66’ Ρομπίνιο) Νεϊμάρ.
ΙΑΠΩΝΙΑ: Καβασίμα, Ότα, Σακάι, Σιοτάνι, Μορισίγκε, Τανάκα (Χοσογκάι) , Ταγκούτσι, Μοριόκα (46’ Χόντα), Σιμπασάκι (84’ Σουζούκι), Κομπαγιάσι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr