Home SPORTS NEWS «Μπλόκο» στον Ζιντάν

«Μπλόκο» στον Ζιντάν

zittan


Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι ακόμα κάτοχος του απαιτούμενου διπλώματος προπονητικής και έτσι τιμωρήθηκε από τον δικαστή Φρανθίσκο Ρούμπιο με αποκλεισμό τριών μηνών από τους πάγκους, επειδή προπονούσε τη Ρεάλ Μαδρίτης Β’!

Αυτό ανέφερε ο «Marca» υπογραμμίζοντας ότι αυτή η υπόθεση ξεκίνησε μετά από καταγγελία του Μιγκέλ Γκαλάν, εκπροσώπου των Ισπανών προπονητών και διευθυντή της «ΘΕΝΑΦΕ» (σ.σ. ισπανικό εθνικό κέντρο κατάρτισης προπονητών). Ο συγκεκριένος είχε καταγγείλει πως ο «Ζιζού» δεν είναι κάτοχος του διπλώματος Επιπέδου 3 που απαιτείται για να προπονήσει ομάδα σε αυτή την κατηγορία (γ’)…

Όπως αναφέρει η ισπανικής εφημερίδα, ο πρώην διεθνής άσος είναι κάτοχος διπλώματος Επιπέδου 2, και να πάρει του δίπλωμα του αμέσως ανωτέρου επιπέδου στην Ισπανία απαιτούνται έξι χρόνια.

Με τρίμηνο αποκλεισμό από τους πάγκους τιμωρήθηκε και ο Σαντιάγκο Σάντσεθ, βοηθός του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης Β’. Η «βασίλισσα» και ο «Ζιζού» αναμένεται να ασκήσουν έφεση, ενώ δεν αποκλείετε να υπάρξει προσφυγή και στο CAS, σε περίπτωση που η ποινή παραμείνει.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr