
Ένταση στο ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Τσέλσι και της Άρσεναλ με τον Βενγκέρ να απωθεί με τα χέρια του τον διαμαρτυρόμενος Μουρίνιο.
Ο τεχνικός της Άρσεναλ κινήθηκε οργισμένος προς το μέρος που βρισκόταν ο Πορτογάλο και διαμαρτυρόταν και τον έσπρωξε με τα δύο χέρια.
Στη συνέχεια ο διαιτητής προσπάθησε να τους τα βρει, ωστόσο οι δυο τους δεν έδειξαν να έχουν τέτοια διάθεση. Πάντως κανένας από τους δύο δεν τιμωρήθηκε από τον ρέφερι, ο οποίος αρκέστηκε στις συστάσεις.
Δείτε το σχετικό video:
Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



