Home SPORTS NEWS Σκίζει (και) στον παγκόσμιο Τύπο ο CR7

Σκίζει (και) στον παγκόσμιο Τύπο ο CR7


Νέα εντυπωσιακή πρωτιά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο . Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ κυριαρχεί εντός κι εκτός γηπέδων με τα πεπραγμένα αλλά και με τα έσοδα του. Κυριαρχεί λοιπόν – σύμφωνα με τη Marca – και στον παγκόσμιο Τύπο…

Ξημερώνουν και βραδιάζουν αναγνώστες, ακροατές, τηλεθεατές και επισκέπτες του διαδικτύου με το όνομα, Στις 741.969 υπολογίζουν τις αναφορές στο όνομα του. Και τούτο σύμφωνα με τους αναλυτές των media της Cision.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι 1ος στη σχετική λίστα των πόλων έλξης του ενδιαφέροντος του παγκόσμιου Τύπου ανάμεσα στους 10 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου.

Ο CR7 είναι ήδη 2ος στη λίστα Forbes. Με 1ον τον πυγμάχο Φλόιντ «μάνι» Μεϊγουέδερ και 3ον τον ΛεΜπρον Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Στη λίστα όμως, των «Most online mentions out of top-paid athletes» ο Πορτογάλος είναι 1ος κι ο Αμερικανός 10ος. Σε αυτήν  2ος είναι ο Λιονέλ Μέσι και 3ος ο ΛεΜπρον Τζέιμς.

Στους «Most online mentions out of top-paid athletes» δεν έχει βέβαια, θέση ως προπονητής αλλά… Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετρά 423.447 αναφορές στο όνομα του. Δεν έχει θέση φυσικά, ο Πορτογάλος προπονητής συν τοις άλλοις κι επειδή δεν είναι τέτοιου επιπέδου  εσόδων!

Στην 4η θέση είναι ο Ρότζερ Φέντερερ  και στην 5η ο Ραφαέλ Ναδάλ …

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr