Home SPORTS NEWS Τα δάκρυα του «Μπατιγκόλ» (videos)

Τα δάκρυα του «Μπατιγκόλ» (videos)


Η Φιορεντίνα τίμησε έναν παίκτη που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο στο παρελθόν και λατρεύεται σαν Θεός από τον κόσμο των «βιόλα» και αυτός… λύγισε! Μιλάμε για τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, ο οποίος αποτελεί θρύλο για τον ιταλικό σύλλογο, που αποφάσισε να τον… βάλει στο «Hall Of Fame» των «βιόλα»!

Μόνο που στην σχετική τελετή ο «Μπατιγκόλ»… λύγισε! Δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του και δάκρυσε, καθώς πέρασε και ένα σημαντικό πρόβλημα με την υγεία του.

Ο Αργεντινός πρώην άσος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Από τη στιγμή που έφτασα στη Φλωρεντία ήθελα να μπω στην ιστορία του συλλόγου και τώρα μπορώ να πω πως τα κατάφερα. Τώρα απολαμβάνω ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό σε σύγκριση με την εποχή που έπαιζα και συνειδητοποιώ τι έχω κάνει».

Να αναφέρουμε πως ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα βρίσκεται αναμφίβολα μεταξύ των καλύτερων επιθετικών που έχουν παίξει στο καμπιονάτο και γενικότερα στην Ευρώπη, και το όνομά του συνδέθηκε με την Φιορεντίνα. Αγωνίστηκε σε 332 ματς με τους «βιόλα» και σημείωσε 207 γκολ κατακτώντας τη Σέριε Β και το Κύπελλο Ιταλίας.
Η προσφορά του στην αντίπαλό του ΠΑΟΚ ήταν πολύ μεγάλη, και γι’ αυτό τον λόγο θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία της Φιορεντίνα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr