
Πρόκληση άνευ προηγουμένου από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος πήρε θέση για τα όσα έγιναν στο ματς του Βελιγραδίου μεταξύ της Σερβίας και της Αλβανίας υποστηρίζοντας εμμέσως την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας».
Μιλώντας στην αλβανική ιστοσελίδα, «gazetaexpress» ο Βόσνιος στην καταγωγή επιθετικός, υποστήριξε: “Αν το Κόσοβο είναι στην Σερβία, η μητέρα μου είναι… παρθένα”.
Σημειώνεται ότι τη εν λόγω αλβανική ιστοσελίδα, κοσμεί η φωτογραφία με την επίμαχη σημαία.
Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



