Home SPORTS NEWS Εδώ είναι… Νάπολι (video)

Εδώ είναι… Νάπολι (video)

napoli


Η Νάπολι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο «ντέρμπι του ήλιου» με σκορ 2-0 κόντρα στην Ρόμα για την 10η αγωνιστική του καμπιονάτο! Οι «παρτενοπέι» επικράτησαν για τρίτη σερί χρονιά στο γήπεδό τους των «τζιαλορόσι», βασικοί ήταν οι Μανωλάς, Τοροσίδης, Χολέμπας!

Η Νάπολι έμεινε για 6η αγωνιστική αήττητη (3-3-0) και πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς την αντίπαλό της, η οποία έχασε μετά από σερί 2-1-0.
Η γηπεδούχος έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο «Σαν Πάολο». Η Ρόμα είχε πολλά προβλήματα και θα μπορούσε να χάσει με μεγαλύτερο σκορ…

Μόλις στο 3’ οι «παρτενοπέι» πήραν προβάδισμα με εξαιρετικό γυριστό από κοντά του Ιγκουαΐν. Στο 12’ ο Καγιεχόν σημάδεψε το δοκάρι, ενώ το ίδιο έπραξε ο Χάμσικ στο 43’. Ο Ισπανός επιθετικός έχασε μεγάλη ευκαιρία και πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους!
Η Ρόμα ήταν κακή και δεν έδειχνε ικανή για να σκοράρει…

Αυτή η εικόνα δεν άλλαξε και στο δεύτερο μέρος, με τη Νάπολι να χάνει και άλλες ευκαιρίες. Τελικά, η γηπεδούχος… κλείδωσε τη νίκη στο 85’, όταν ο Καγιεχόν πήρε την ασίστ απ’ τον Ιγκουαΐν και  διαμόρφωσε το τελικό 2-0!

Όπως είπαμε για την Ρόμα στην ενδεκάδα ήταν Μανωλάς, Τοροσίδης και Χολέμπας . Ο «Τόρο» βγήκε στο 84’ και μπήκε στην θέση του ο Λιάγιτς)

Οι συνθέσεις
ΝΑΠΟΛΙ: Ραφαέλ, Μάτζο, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκχουλάμ, Νταβίντ Λόπεθ (80′ Γκιοκχάν Ινλέρ), Ζορζίνιο, Χάμσικ (66′ Γκαργκάνο), Καγιεχόν, Ινσίνιε (72′ Μάρτενς), Ιγκουαΐν.
ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης (84′ Λιάγιτς), Μανωλάς, Γιανγκά-Μπιβά, Χολέμπας, Σεϊντού Κεϊτά, Πιάνιτς, Ναϊνγκολάν, Φλορέντσι (64′ Ιτούρμπε), Ζερβινιό, Τότι (65′ Ντέστρο).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr