Home SPORTS NEWS Έπαιξε… μπάλα η βροχή στο Εστορίλ (pics)

Έπαιξε… μπάλα η βροχή στο Εστορίλ (pics)

estorilpsv


Άνοιξαν… οι ουρανοί στο Εστορίλ και το παιχνίδι της ομώνυμης ομάδας με την Αϊντχόφεν για την 5η αγωνιστική στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ διεκόπη στο ημίχρονο και ενώ η γηπεδούχος ήταν μπροστά στο σκορ με 3-2! Τώρα αναμένεται να συνεχιστεί κάποια άλλη ημερομηνία, είναι πιθανό να παιχτεί το δεύτερο μέρος και την Παρασκευή.

Το ματς ξεκίνησε υπό βροχή και στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν πέντε γκολ. Η PSV προηγήθηκε με τον Ντεπάι στο 6’, ενώ στο 12’ ο Τοζέ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ναρσίνχ έκανε το 2-1 στο 14’ για την ολλανδική ομάδα, αλλά η Εστορίλ κατάφερε να πετύχει δυο γκολ με τον Κούτσα στο 30’ και με τον Ντιέγκο Αμάντο στο 39’.

Στο ημίχρονο η βροχή δυνάμωσε πάρα πολύ, ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε… λίμνη, με αποτέλεσμα να μην φαίνονται ούτε οι γραμμές.

Για περίπου μισή ώρα ακολούθησαν διαβουλεύσεις ανάμεσα στους ανθρώπους της UEFA, τους διαιτητές και τις δυο ομάδες . Η βροχή δεν σταμάτησε, ενώ παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, ο αγωνιστικός χώρος δεν βελτιώθηκε. Έτσι, ο διαιτητής με δεδομένο πως μπάλα δεν κυλούσε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είχαν σβηστεί και οι γραμμές, αποφάσισε να αναβάλει το δεύτερο μέρος.